Tone K
Harstad, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 19. juni 2019
Dato for oppholdet: juni 2019
Romtips: Velg et rom med havutsikt, hvis der liker å sitte på terassen og kose dere!
1.0 km fra Sunprime Miramare Beach
2.1 km fra Sunprime Miramare Beach
1.3 km fra Sunprime Miramare Beach
Se flere hoteller i Ialysos
Anmeldt 30. mai 2019 via mobile enheter

Valgte dette barne frie hotellet , med kort avstand til strand ! Vi var heldige , som fikk nærhet til basseng , minimarked, som ligger rett utenfor hotell området ! Stort flott basseng ? Forskjellige dybder ! Hovedgaten , går rett forbi hotellområdet , men ikke nevneverdig forstyrrende . Likens flyene når di går inn for landing ,men ikke noe problem ! Rommet , vi hadde toroms , rent og fint ! Flott utsikt mot Egerhavet ! Stort bad med god plass i dusjen ! Rengjøring og oppvask hver dag ! Hyggelig betjening , både i resepsjonen og ellers på deg store flate området ! Stenstrand , hvor man kan ta med seg sengen ! Såpass tidlig i sesongen (slutten av mai begynnelse. av Juni ( vi hadde 15 dager ) , er det forholdsvis rolig , god plass rundt basseng og restaurant ! Vi var av di få , som ikke hadde all inklusive !!!!!! Spiste likevel på resturantene. et par tre ganger ! Helt greit ! Taxi holdeplass rett over gaten 10 euro til Rhodos by ! Både yngre par !!! !, og godt voksne kose seg og slappe av!!En bar ved bassenget er veldig populær , man kan sette regningen på rommet ! Senga var god og ligge i , helt greit med to enkelt senger ! Håndkler , badekåpe , såpe og slippers ! Kan lønne seg å forhånd bestille senger med parasoll ved bassenget ! Vi kommer gjerne igjen !🌴☀️

Dato for oppholdet: mai 2019
1  Takk, 31geirs
Anmeldt 12. oktober 2018 via mobile enheter

Sunprime Miramare Beach er et perfekt sted å nyte sol, bading og nydelig måltider. Selv midt i oktober er det er det deilig temperatur i havet og varmt på land. All inklusiv menyen er meget bra. Alt er smakfullt og variert. Det føles nesten som om en er på en gourmet restaurant
Anbefales!

Dato for oppholdet: oktober 2018
1  Takk, larsa356
Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Vi hadde en junior Suite med fantastisk beliggenhet. Men når vi ankom var rommet svært skitten og luktet som en innestengt våt kjeller. Sengetøy og stoffmøbler var klamme pga fuktigheten i rommet. Vaskepersonalet kom og tok en "nedvask", uten de store forandringer da skapdører etc fremdeles var dekket med et belegg skit og støv. Hyggelig og hjelpsomt personale i resepsjonen. Likevel ikke et sted som vi kommer til å besøke igjen.

Dato for oppholdet: oktober 2018
1  Takk, hetlem
Anmeldt 16. august 2018 via mobile enheter

Dette er virkelig et nydelig og idyllisk sted som vi anbefaler på det varmeste. Fikk lave skuldre og ro i sjela med en gang vi kom inn på området. Rene, romslige rom, nydelig mat og god service! Treningsrommet hadde stort utvalg av apparater og var kaldt og godt. Er man glad i spabehandling har de mye å velge mellom og meget dyktige terapeuter.
Herlig at man kan velge om man vil bade i bassenget eller havet da det er rett ved siden av hverandre. Kort vei inn til Rhodos by med taxi eller buss. Vi kommer garantert tilbake!

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, idawett
Anmeldt 8. august 2018

Vi reiste for å slappe av og nyte sol og bad, og fant det perfekte hotellet. vi bodde i en 2-roms Prime Lounge Suite med stor terrasse med havutsikt beliggenhet rett på stranden. Hotellområdet var flott vedlikeholdt og atmosfæren var stille og fredelig. Stranden var som de fleste strender på øya steinete men vannet var varmt og innbydende. Det anbefalles å gå til anskaffelse av et par strandsko/ sokker til å bade med. Vi benyttet oss ikke av basenget, men det så ut til å være helt perfekt med egen poolbar og restaurant. Taxi inn til Rhodos by tok ca. 10 min. og kostet ikke mere enn 10euro.

Dato for oppholdet: juli 2018
1  Takk, Arnfinn B