Runi H
Se flere hoteller i Ialyssos
1 313
1 313
Anmeldt 14. oktober 2015

Fint og oversiktlig resepsjonsområde, flott rom. koselig frokostsal, hvor en del er ute ved bassenget, rikt utvalg av matretter, flere basseng på området, utmerket renhold og service. Div butikker i underetasjen. Eget område på stranden. En flott opplevelse.

Dato for oppholdet: september 2015
Takk, oddmagne2015
MarkosTzamalis, General Manager på Sheraton Rhodes Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. oktober 2015

Dear Valued Guest,

We are glad that you totally enjoyed your stay with us.

We look forward to welcoming you again at the Sheraton Rhodes Resort for another island escape.

Yours sincerely,

Markos E. Tzamalis
General Manager

Anmeldt 11. august 2015

Beliggenhet, tjenestetilbud, utearealer, og ikke minst de ansatte samsvarte med våre forventninger til et 5-stjerners hotell.
Rommet var godt over middels, men ikke luksuriøst, slik det var kategorisert som.
Det som trekker ned er overfylte og kaotiske middager i buffet-restauranten.
De øvrige restaurantene og barene svarte fullt ut til forventningene.

Romtips: Anbefaler å betale ekstra for rom med havsutsikt.
Dato for oppholdet: august 2015
Takk, Dag S H
Anmeldt 10. juli 2013

Pluss er fri parkering og sol-stoler på egen strand.Gratis håndkleder og rene bassenger.
hyggelig og blide ansatte og god service alltid hjelpsom.
Beliggenhet er midt mellom flyplass og Rodos by. Store rom 33 kvm. Vi hadde rom 833 der var det stille og det var meget gode senger. virkelig gode senger var det.
vi hadde halvpensjon med frokost og middag. God mat men noe enkel i fremstilling og trygge retter.
Har vært på 4 stjernes hotell som har hatt betydelig bedre utvalg og kvalitet ikke mist på middag og frukt.
dette blir litt enkelt og ensformig. men det som ble servert var godt på smak men ikke alltid varmt nok.
Minus er vei støy ved det nederste bassenget og ved stranden måtte krysse hovedveien med en undergang. noe flystøy og lyder fra gresshopper hele tiden.
er avhengig av bil eller drosje hvis man skal utforske ting i nærheten. kan gå 4 km til nærmeste pub og butikk område, men det er langs en godt trafikkert gate og ingen strand promenade for de som liker og gå kveldstur etc.

Romtips: alle rom er på 33 kvm havs utsikt er ikke nødvendig. servering i 6 etg og 1 etg. resepsjon i 7 etg.
Dato for oppholdet: juli 2013
Takk, Oslo_NorwayBRiise
Anmeldt 27. juli 2012

Vi bodde på Sheraton i 14 dagar juli 2012 og hadde ein fantastisk ferie. Hotellet har alt du trenger, fine rom, flott basseng områder, eget minimarked, spa, fitnessrom,flere restauranter og god service. Vi vil spesielt takke Litsa og Dimitris i frokost restauranten for fantastisk sevice.
Vi anbefaler dette hotellet til andre.

Romtips: Vi er ein familie på fem, og fikk to rom vegg i vegg, med dør i mellom, familierom. Dette var helt supert.
Dato for oppholdet: juli 2012
Takk, kjersti_lonning
Anmeldt 5. juni 2012

Alt ved hotellet kan anbefales. Nydelig bassengområder. Herlige aktiviteter.

Romtips: Selv rommene på baksiden kan anbefales
Dato for oppholdet: mai 2012
  • Reisetype: Reiste med venner
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Apollo
1  Takk, RHH1952