Vi var, en alt for liten uke, på Ixian Grand. Forventningene var ganske høye, for standarden ser veldig bra ut på dataskjermen. Vi ble ikke skuffet! Rommet vårt var supert, stort og med balkong med kveldssol! Vi hadde rom i 5 etg. med utsikt mot gate, og det gjorde ingenting! De med balkonger mot basseng og sjø mista sola lenge før klokka 7, og hva er vel vitsen med balkong da?
Vi ankom hotellet rundt nattestid, ble kjapt vist til rommet vårt og fikk velkomstnattmat på senga. Deilig! Senga var stor og helt ok, og på badet var det badekar! Den vanlige, trauste flyturen er allerede glemt!
Mat: Variert, velsmakende, laget av noen som vil at vi skal ha en god opplevelse, og stort utvalg. Vi trengte ikke å spise middag utenfor hotellet en eneste gang. Drikkemenyen på all inc. er også helt ok! Grei vin og gode drinker. Livet er veldig behagelig.
Bassengene er super! Stor boltreplass, og mange sengeplasser! (Den private) Stranda, som er beskrevet som "steinete" er mer sand enn stein. På vei ut i havet går du nok over et parti på 2 meter med stein, men før og etter dette er det deilig sand! Vare pyser som ikke klarer 2 meter med småubehag ;)
Er forresten noen solsenger på stranda også, med stort mellomrom, men bassengområdet er så nært, at vi syns ikke det gjorde så mye.
Ellers fikk vi ikke testet spaet - vi reiste heller på tur til Lindos og Rodos gamlebyen, som vi oppfordrer alle som reiser til Rodos til å gjøre! Så det får bli nestegang, for da blir det VERTFALL ikke mindre enn 2 uker! Ja, for vi skal nok tilbake til Ixian Grand, nestegang vi skal til rodos! Hotellet lå akkurat nære nok alt vi ville være nær til!
Takk for oss! Vi sees igjen!