Kristin H
4,0 av 5 boblerSovekvalitet
Antonios D, ΔιευθυντήςDionysos Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 16. nov. 2018
Dear Kristin,

Thank you very much for your nice review. It is always a delight to receive such kind words from our guests.

We aim to provide an excellent holiday experience and we are delighted that we achieved that.

It will be our pleasure to welcome you back in the near future for another fabulous experience.

Yours faithfully,

Se flere hoteller i Ialyssos
1 138
1 138
Anmeldt 12. september 2018

Vi var to venninner som bodde her en uke i starten på juni og var utrolig fornøyde med alt. Vi hadde ikke så store forventninger til hotellet da vi ikke betalte så mye for turen så da vi fikk se rommet vårt (ett-roms leilighet) ble vi positivt overrasket. Stort, lyst og fint rom, romslig balkong og et flott bassengområde. Vi hadde ikke måltider inkludert, men vi spiste lunsj og middag på hotellet noen av dagene og var fornøyde med maten vi fikk. Kunne gjerne bodd her igjen hadde det ikke vært for at Ixia ble litt for lite og rolig(kan være på grunn av tidlig ssesong).

Har sett at noen nevner ansatte som er sure, men det opplevde ikke vi i det hele tatt. Anbefaler virkelig dette hotellet!

Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, CarolineH3861
Antonios D, Διευθυντής på Dionysos Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2018

Dear Caroline,

Thank you for your amazing review. It is a delight to read that you enjoyed every aspect of your stay.
The food variety is indeed huge and cleanliness is of course one of our main priorities.
Your kind words about the hotel facilities and services are highly appreciated.
We would be more than happy to welcome you back in the near future.

Yours faithfully,

Anmeldt 10. august 2018

Kjempefornøyd med hotellet den uken jeg var der. Personalet var imøtekommende, serviceinnstilte og blide. Kjempestort svømmebasseng med saltvann, som hadde fine åpningstider (08-18). Veldig fornøyd med både poolbar, snackbar og restaurant. Kort vei til Ixia-stranden og restauranter i nærområdet, og en taxitur til Rhodos by kostet rundt 10 euro hvis hotellet bestilte taxi for deg (8 euro hvis de ikke bestiller). Her kommer jeg gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, SteffenHansen3
Antonios D, Διευθυντής på Dionysos Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2018

Dear Mr. Hansen,

Thank you for sharing this review about your recent stay at Dionysos Hotel,

We strive to create memorable hotel experiences and we are happy to hear that our associates enhanced your stay through their professional and attentive service.

Once again, thank you for choosing Dionysos Hotel and we look forward to welcoming you back each year.

Best regards,

Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Ikke reis hit med små barn. Til tross for at hotellet hevder å være barnevennlig, så forventer deler av personalet at barn ikke skal være synlige. Våre to barn på 1 og 5 år danset til underholdningen på kvelden, det var god stemning og de plaget absolutt ingen. En ansatt kom plutselig bort til oss foreldre og skjelte oss ut uten forvarsel. Vi ble bedt om å «kontrollere» barna våre, for de andre gjestene skulle ha det hyggelig. I sjokk og vantro reagerte vi ikke raskt nok med å få med oss barna, og den ansatte valgte da å kjefte direkte på våre barn og noen andre barn som danset. Denne opplevelsen var så ubehagelig at den overskygger alt annet ved hotellet. Vi er glad for å være hjemme igjen og kommer aldri tilbake hit. Anbefaler ingen med små barn dette hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, Else Britt E
Antonios D, Διευθυντής på Dionysos Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2018

Dear Mrs. Britt,

I am disappointed to read that your recent experiences at our Hotel have been less than ideal. We are rated as terrible with one green dot, for the very simple reason that you cannot control your children. Thanks for the review it shows our staff doing their best to stop your children running around our Lobby Bar with the danger to cause an injury because the waiters are serving around with the trays full of bottles and glasses. Children must be supervised at all times by adults and these adults usually are the parents who must look after them and not us!
Our Hotel provide specific activities for children, a very nice playground and a children pool during the day, The lobby bar area during our evening show it is not a playground or child care center..It is a Hotel Lobby Bar!

Warm regards,

Anmeldt 10. juli 2018 via mobile enheter

Service: Fra det katastrofale til det en kan forvente. Hotellet drives etter et reglement fra ledelsen som til tider så til de grader kolliderer med gjestenes krav og forventninger. Et eksempel er at baren alltid skal ha musikk i høyttalerene uansett. Når da det sitter over 100 gjester for å se fotball VM og ingen gjester kun i baren nekter betjening å skru av lyden da reglement sier musikk. Flere gjester velger da å forlate hotellet for å se VM på nabohotellet. Slike ting var gjennomgående på hele hotellet. Det var også dårlig stemning i personalet og det var tydelig at de ble ledet gjennom frykt og konsekvenser.
Restauranter: mexikansk var veldig bra. Grill var bra og god service. Hovedrestaurant ok med grei mat og bra pris. Souvlaki kiosk god mat men forferdelig frekk kokk. Kaffebar med bra utvalg og hyggelig betjening.
Frokost: Veldig bra med alt det en kan tenke seg og den holder høy standard.
Rom og rengjøring:Store rom med det en har behov for, god rengjøring hver dag.
Basseng : Toppkarakter for bassengområdet. Stort, rent og barnevennlig.
Fasiliteter : tennisbane, bordtennis, biljard, minigolf, airhockey og trampoline.
Ustabilt og svakt WiFi på hele hotellet.
Belligenhet: litt øde i forhold til restauranter og butikker men likevel har en det en trenger.

Dato for oppholdet: juli 2018
1  Takk, finnt349
Antonios D, Διευθυντής på Dionysos Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2018

Dear guest,

Thank you for taking the time to share your feedback. It is gratifying to read that you enjoyed our services and amenities. We are also glad that you enjoyed our food, which is always of excellent quality and being satisfied by the pool area and the rooms.
We apologize for any inconvenience caused during the world cup games, but there are also many guests that preferred to watch our daily evening show.
We would like to mention that our Lobby bar is not a sports bar and also the comment of the transmission were in Greek language, that is why we preferred the tv to remain mute.

Last but not least, our personnel provide an excellent service according the most of our clients’ comments, just because they exclusively follow the guidelines of the hotel management,

We hope to welcome you again in our hotel for another fabulous holiday experience,

The Hotel Management,

Anmeldt 22. oktober 2017

Hotellet fortjener sine 4 stjerner, rent og pent med blid og hyggelig betjening.
Frokosten var sånn middels, og vi opplevde sengene som harde. Det manglet dyner (kjølig om nettene midt i oktober), og dusjen var meget svak (rom 239).
Egner seg godt for barnefamilier som vil holde seg på hotellet/ved bassenget i ferien.
Lite å foreta seg utenfor, smale fortau og voldsom trafikk.
Stranden er OK, ca 300 m nedenfor hotellet.
Ved bestilling/ankomst be om å få rom i sentralbygget eller bygg 1, rommene i bygg 3 fra 1. til 4. etg er dekket av svære trær, spesielt øst/sør-enden.
Det er godt med taxier og busser, eller ca 50 min. å gå til Rhodos by sentrum.
Gamlebyen er trangt og kaotisk, anbefaler heller tur til Lindos og Akropolis.
Spisesteder å anbefale er Platon taverna i Ialyssos og Napoli restaurant i Rhodos by (prøv grillmix der).

Romtips: Unngå bygg 3 pga svære trær, i hvert fall mot sør/øst opp til 4. etg.
Dato for oppholdet: oktober 2017
Takk, Jan L