“Helt ok. Prøver heller andre steder.”
Anmeldelse av Da Romeo

Da Romeo
Vurdert som nr. 9 av 109 Restauranter i Ialyssos
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 7. august 2022 via mobile enheter

Helt ok plass. Lekekrok for barna, renslig og hyggelige ansatte. De jobber raskt, men det tar lang tid å få maten. Maten serveres med enkelt tilbehør og har ikke en wow faktor. Dessverre. Skal man henge seg opp i småting så fikk vi ikke isbiter på første runde med drikke.

Dato for besøk: august 2022
Takk, Bianca J

Anmeldt 11. juli 2022 via mobile enheter

Ekte gresk restaurant med fantastisk god mat og hyggelig personale! Vår absolutte favoritt restaurant i dette området! Alltid fornøyd med maten her!

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Morten M
Anmeldt 7. juli 2022 via mobile enheter

Folksomt og svært god mat i luftige, pene omgivelser. Kan man be om mer? Restauranten har en stor meny med mye som frister. Vi prøvde oss på en pasta-rett og pizza, og det innfridde! Menyen var på norsk og prisene var gode. Når det ikke blir fem stjerner, handler det om helheten og maten. Da Romeo føyer seg inn i en rekke restauranter som er nokså lik den ved siden av. Å ha 70 retter, vitner også om at de ikke er sinnsykt gode på noen av dem.

Men, stemninga kan man ikke klage på i alle fall.. God service og populært, kjekt etter en varm dag i solsenga!

Anbefales!

Dato for besøk: juli 2022
Takk, JensSmithWergeland
Anmeldt 26. mai 2022 via mobile enheter

Den aller første restauranten vi prøvde på Rhodos, og vi kom tilbake ved flere anledninger! Nydelig mat, super service og en generelt god og glad atmosfære.

Vi har prøvd alt fra salater til greske og meksikanske hovedretter. Alt vi har fått servert har vært av høy kvalitet, og prisene er svært gode.

Restauranten tilbyr også gode cocktails og god stemning på kveldstid, som har gjort at vi gjerne har blitt sittende i flere timer.

Vil absolutt anbefales ☺️☀️

Dato for besøk: mai 2022
Takk, sandrahF4434LS
Anmeldt 19. oktober 2019

God mat, meget hyggelig betjening og med godt utvalg av matretter. Fikk også tips om andre ting i nabolaget. Stedet kan anbefales

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, p-kjae

Reisende som så på Da Romeo, så også på

Har du vært i Da Romeo? Del dine erfaringer!