Beklageligvis var dette besøket en uheldig opplevelse for oss, kanskje spesielt meg. Kjæresten bestilte burger (var helt ok), jeg bestilte Gyros med kylling. Denne retten hadde jeg fått et par andre steder i løpet av Rhodos-turen, og hadde da blitt ekstremt fornøyd med deilig ferske brød og spennende tzatziki og grønnsaker i. Dessverre var det jeg ble servert her ikke til å måle seg. 90% av tallerkenen var pomfrit og kjøtt. Brødet, tzatzikien og grønnsakene var presset inn på de resterende 10%. Jeg spiste opp de 10% og sikkert 1/3 av kjøttet. Smakte en pomfrit eller to. Og så ga jeg meg, da det ikke var flere ingredienser igjen som jeg kunne lage selve gyrosen av. Personlig orket jeg ikke å klage på noe, tenkte å betale og dra videre uten noe annet enn et litt kjedelig måltid «i bagasjen». Men så kommer servitøren og spør hvorfor jeg ikke har spist opp. Jeg sier retten dessverre ikke var så spennende, hvor servitøren sukker ut noen småirriterte ord om å la så masse mat være igjen. Jeg blir litt satt ut og sier faktisk «sorry», også ber vi bare om regningen. Regningen kommer. Vi betaler alt i stillhet. Servitøren tar kortmaskinen og går uten et ord. Dette vil jeg ikke kalle service, og vi forlot begge litt i sjokk. Ønsker nå å glemme hele greien, og håper andre som ikke vil risikere å bli skuffet og shamet finner et annet sted å spise :-)