“Utrolig hyggelig plass med god mat”
Anmeldelse av Rodos Garden

Kjøkken: Gresk, Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 30. juli 2022 via mobile enheter

Utrolig hyggelig personale, rask service og deilig mat. Passet for både store og små. Fin utsikt til sjøen og solnedgang.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, charlottej855

Anmeldt 19. juli 2022 via mobile enheter

Beklageligvis var dette besøket en uheldig opplevelse for oss, kanskje spesielt meg. Kjæresten bestilte burger (var helt ok), jeg bestilte Gyros med kylling. Denne retten hadde jeg fått et par andre steder i løpet av Rhodos-turen, og hadde da blitt ekstremt fornøyd med deilig ferske brød og spennende tzatziki og grønnsaker i. Dessverre var det jeg ble servert her ikke til å måle seg. 90% av tallerkenen var pomfrit og kjøtt. Brødet, tzatzikien og grønnsakene var presset inn på de resterende 10%. Jeg spiste opp de 10% og sikkert 1/3 av kjøttet. Smakte en pomfrit eller to. Og så ga jeg meg, da det ikke var flere ingredienser igjen som jeg kunne lage selve gyrosen av. Personlig orket jeg ikke å klage på noe, tenkte å betale og dra videre uten noe annet enn et litt kjedelig måltid «i bagasjen». Men så kommer servitøren og spør hvorfor jeg ikke har spist opp. Jeg sier retten dessverre ikke var så spennende, hvor servitøren sukker ut noen småirriterte ord om å la så masse mat være igjen. Jeg blir litt satt ut og sier faktisk «sorry», også ber vi bare om regningen. Regningen kommer. Vi betaler alt i stillhet. Servitøren tar kortmaskinen og går uten et ord. Dette vil jeg ikke kalle service, og vi forlot begge litt i sjokk. Ønsker nå å glemme hele greien, og håper andre som ikke vil risikere å bli skuffet og shamet finner et annet sted å spise :-)

Dato for besøk: juli 2022
Takk, miriambolsen
Anmeldt 25. juli 2019 via mobile enheter

Restauranten ligger ved hovedgata i Ixia. Vi varmen familie på 9 som tok en lunsj.
Hyggelig betjening og rikelig utvalg av drikke.
Maten var helt ordinær. Enkel og rask å tilberede. Servicen var helt grei.
Kan anbefales om en vil ha mat uten det ekstra.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, FRG47
Anmeldt 21. juni 2019 via mobile enheter

Fint sted til å se sport og ok lunch mat. Det er stort lokale og rommer store familier. Normalt priset for området!:)

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Tomek K
Anmeldt 11. august 2018 via mobile enheter

Denne restauranten var heilt grei, hverken meir eller mindre. Vi syns den har fått alt for høg rating ifht det vi fikk levert. Maten var ikkje over gjennomsnittet. Vi spiste moussaka, spagetti bolognese og pizza. Er ikkje fristande med ein ny tur på denne restauranten.

Dato for besøk: august 2018
Takk, RKatrine

Reisende som så på Rodos Garden, så også på

Har du vært i Rodos Garden? Del dine erfaringer!