“Forventet mer”

Kjøkken: Gresk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 7. mai 2019 via mobile enheter

Middag for to i staten av mai. Passe mye folk og ganske rask servise. Ingen av rettene leverte, Mousakan var OK, men lite smak. Kalvefilet, godt grillet og OK pommes frites var den den eneste beholdningen på tallerkenen - resten var en katastrofe.Bearnaisesaus fra pose(!) og ihjelkokte grønnsaker. Hyggelig betjening og ouzo etter maten.
Mat = 3 Betjening = 4

Dato for besøk: mai 2019
3  Takk, ChristinaChristinaC

Anmeldt 2. september 2018 via mobile enheter

God mat, bra service, hyggelig betjening, stort utvalg og mye mat for pengene. 10min gåavstand fra Levante og Mythos resort. Absolutt verdt et besøk.

Dato for besøk: september 2018
Takk, rickyiu86
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Under våre besøk i Kolympia spiser vi alle middag på denne restauranten. Betjeningen er hyggelig, maten er god og prisene er hyggelige. Det serveres alt fra pizza til pasta og greske retter med kjøtt eller fisk. Porsjonene er store så ikke bli overrasket om noe ligger igjen på asjetten når måltidet er over. Blir valget en kjøttrett kan det være en idé å bestille sausen i en mugge ved siden av selve retten. Kyllingen har noen ganger vært litt tørr, men kjøttstykkene har som regel vært møre og saftige. Til slutt gis det gjerne tilbud om ouzo eller is, men spør gjerne om frukt isteden. Da kan det være at de plukker noen fiken fra eget tre - ferske fiken smaker fantastisk og er en god avslutning på et godt måltid.

1  Takk, kofjesme
Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Meget god mat og service. Lamme skank anbefales. De hadde den ikke den dagen, men lagde den ekstra for oss når vi sa hvilken dag vi kom for å spise igjen👍

Takk, 922marianneg
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

God mat, hyggelig betjening, god atmosfære og rene toaletter! Her får du god service og mye mat for pengene.

Takk, Ida Johanne D

Reisende som så på Carrusel Restaurant, så også på

Har du vært i Carrusel Restaurant? Del dine erfaringer!