Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 703)
Filtrer anmeldelser
2 703 resultater
Vurdering fra reisende
1 716
605
257
83
42
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
1 716
605
257
83
42
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 2 703 anmeldelser
Anmeldt 31. juli 2017 via mobile enheter

Mange bassengområder som passer for alle.
Herlig frokost på Tropical delen.
Super lunsj og middag i hovedrestauranten.
Flott entertainment personal som fikk barna med på aktiviteter.
Og fantastisk klima.

Opphold: juli 2017, reiste med familie
Takk, Sindre M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thomas M, Operations Manager på Atlantica Holiday Village Rhodes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2017
Google-oversetting

Dear Guest.

We would like to thank you for you 5 star review, We are very pleased to read that you had a Great Family holiday.

We hope to welcome you and your family back in the future.

Best wishes

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2017 via mobile enheter

Hotellområdet var fantastisk med fine rom og mange aktiviteter, kjempe store svømmebasseng.

Betjening var hyggelig og frokost var god.

Litt langt unna større byer som Rodhos.

Anbefaler dette hotellet til barnefamilier.

Opphold: august 2016, reiste med familie
Takk, Jan Åge U
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thomas M, Operations manager på Atlantica Holiday Village Rhodes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2017
Google-oversetting

Dear Guest,

We would like to thank you from all the team for your 5 star review, your comments and holiday experience are very important to us.

we wish all your family well and hope to welcome you again soon.

Best wishes

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2016

Fine rom, men en del mygg som kom inn.
Bodde på deluxe. Direkte utgang til baseng, det kan anbefales. All underholdning var ved Activity delen. Så vi gikk glipp av mye. Grei mat.
Men det var ikke så mye å finne på utenfor hotellet. Noen få butikker .

Romtips: direkte utgang til baseng.
  • Opphold: juli 2016, reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, kriaspvi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thomas M, Operations Manager på Atlantica Holiday Village Rhodes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. oktober 2016
Google-oversetting

Dear Guest,

I would like to thank you for your review and we hope to welcome you again soon.

Best Wishes

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2016 via mobile enheter

Hyggelig og fint hotell som passer for både voksne og barn.. hyggelig betjening. Rommene er pene og rene og kjøleskap blir fylt opp med vann brus og øl.. stort bad og gode senger.. hoved restaurant som serverer frokost lunsj og middag er ren og pen og spisisebestikk og talerken og glass er rent.. maten er variert og smaker overaskenene godt til å vere buffé. . Prøvde også den greske og italienske restuanten.. kjempe god mat der og .. spesielt på den italienske. . Anbefaler hotellet på det sterkeste. .

Opphold: september 2016, reiste som et par
Takk, froded2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thomas M, Operations Manager på Atlantica Holiday Village Rhodes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. november 2016
Google-oversetting

Dear guest ,

Thank you for your comments

Best wishes and thank you again

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. september 2016 via mobile enheter

Vi er en familie på fem som bodde her i to uker. Hotellet er veldig stort, men vi var heldigvis i den mindre tropical delen. Hotellet fremstår som moderne, rent og ryddig.
Frokosten som ble servert i tropical var god. Vi hadde al inclusive og hadde dermed lunsj og middag i hoveddelen av hotellet. Maten her var ikke noe særlig. Veldig mye fritert mat, og ikke særlig god. Vi kunne booke noen middager på andre mindre restauranter på hotellet i løpet av oppholdet. Det gjorde vi, og der var maten god.

Opphold: juni 2016, reiste med familie
Takk, Joa1976
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thomas M, Operations Manager på Atlantica Holiday Village Rhodes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. september 2016
Google-oversetting

Dear Guest

I would like to thank you for taking the time to review our hotel, your comments are important to us.

We are glad you had a great holiday.

Thank you & Best wishes

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser