Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjempekoselig hotell for store og små”
Anmeldelse av Holiday Village Rhodes

Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
Holiday Village Rhodes
Nr. 5 av 34 hoteller i Kolimbia
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 12 august 2017 via mobile enheter

Hyggelig og fint hotell som passer for både voksne og barn. Rommene er pene og rene og kjøleskap blir fylt opp med vann, brus og øl hver dag. Veldig gode senger. Vi bodde på Tropical delen. Nydelig frokost buffe i samme bygg. Hoved restaurant i annet bygg serverer lunsj og middag. Her er rent og pent spisisebestikk, tallerken og glass. Maten er variert og smaker veldig godt til å være buffé. Prøvde også den greske restauranten. Kjempe god mat der også. Vil spesielt dra frem den fantastiske servicen de ansatte yter. De står på døgnet rundt og er alltid smilende og blide. All ære til dem for gjøre ferien vår perfekt. Anbefaler hotellet på det aller sterkeste.☀

Opphold: august 2017, reiste som et par
Takk, Kenneth O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thomas M, Operations Manager på Holiday Village Rhodes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13 august 2017
Google-oversetting

Dear Guest,

We were very pleased to read your review and that you rated us with 5 stars, we very much hope to welcome you all the the Holiday Village Rhodes again soon.

Thank you and Best wishes

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 443)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 2 443 anmeldelser

Anmeldt 31 juli 2017 via mobile enheter

Mange bassengområder som passer for alle.
Herlig frokost på Tropical delen.
Super lunsj og middag i hovedrestauranten.
Flott entertainment personal som fikk barna med på aktiviteter.
Og fantastisk klima.

Opphold: juli 2017, reiste med familie
Takk, Sindre M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thomas M, Operations Manager på Holiday Village Rhodes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1 august 2017
Google-oversetting

Dear Guest.

We would like to thank you for you 5 star review, We are very pleased to read that you had a Great Family holiday.

We hope to welcome you and your family back in the future.

Best wishes

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19 juli 2017 via mobile enheter

Hotellområdet var fantastisk med fine rom og mange aktiviteter, kjempe store svømmebasseng.

Betjening var hyggelig og frokost var god.

Litt langt unna større byer som Rodhos.

Anbefaler dette hotellet til barnefamilier.

Opphold: august 2016, reiste med familie
Takk, Jan Åge U
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thomas M, Operations manager på Holiday Village Rhodes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24 juli 2017
Google-oversetting

Dear Guest,

We would like to thank you from all the team for your 5 star review, your comments and holiday experience are very important to us.

we wish all your family well and hope to welcome you again soon.

Best wishes

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9 oktober 2016

Fine rom, men en del mygg som kom inn.
Bodde på deluxe. Direkte utgang til baseng, det kan anbefales. All underholdning var ved Activity delen. Så vi gikk glipp av mye. Grei mat.
Men det var ikke så mye å finne på utenfor hotellet. Noen få butikker .

Romtips: direkte utgang til baseng.
Se flere romtips
  • Opphold: juli 2016, reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, kriaspvi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thomas M, Operations Manager på Holiday Village Rhodes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12 oktober 2016
Google-oversetting

Dear Guest,

I would like to thank you for your review and we hope to welcome you again soon.

Best Wishes

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23 september 2016 via mobile enheter

Hyggelig og fint hotell som passer for både voksne og barn.. hyggelig betjening. Rommene er pene og rene og kjøleskap blir fylt opp med vann brus og øl.. stort bad og gode senger.. hoved restaurant som serverer frokost lunsj og middag er ren og pen og spisisebestikk og talerken og glass er rent.. maten er variert og smaker overaskenene godt til å vere buffé. . Prøvde også den greske og italienske restuanten.. kjempe god mat der og .. spesielt på den italienske. . Anbefaler hotellet på det sterkeste. .

Opphold: september 2016, reiste som et par
Takk, froded2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thomas M, Operations Manager på Holiday Village Rhodes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7 november 2016
Google-oversetting

Dear guest ,

Thank you for your comments

Best wishes and thank you again

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Vurder også disse overnattingsmulighetene i eller i nærheten av Kolimbia
1 km unna
Sentido Port Royal Villas & Spa
17,8 km unna
Lindos Blu
Lindos Blu
Nr. 2 av 30 i Lindos
1 364 anmeldelser
0,2 km unna
Delfinia Resort Hotel
Delfinia Resort Hotel
Nr. 13 av 34 i Kolimbia
410 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0,3 km unna
Kolymbia Beach Hotel
Kolymbia Beach Hotel
Nr. 9 av 34 i Kolimbia
786 anmeldelser
28,1 km unna
Al Mare Villas
Al Mare Villas
Nr. 8 av 15 i Kiotari
205 anmeldelser
0,5 km unna
SunConnect Kolymbia Star
SunConnect Kolymbia Star
Nr. 6 av 34 i Kolimbia
965 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i Holiday Village Rhodes? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Holiday Village Rhodes

Adresse: Kolymbia, Kolimbia 851 02, Hellas
Beliggenhet: Hellas > South Aegean > Dodekanesane > Rhodos > Kolimbia
Fasiliteter:
Bar/salong Treningssenter/treningsrom Restaurant Spa Svømmebasseng
Hotellstil:
Nr.2 beste feriehotell i Kolimbia
Nr.2 familiehotell i Kolimbia
Nr.2 spahotell i Kolimbia
Nr.4 romantisk hotell i Kolimbia
Prisnivå: kr 1 515 - kr 3 575 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Antall rom: 274
Også kjent som:
Holiday Village Rhodes Hotel Kolimbia

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din