Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke stĆøttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi stĆøtter fĆølgende nettlesere:
Priceline
Hotels.com
Booking.com
Orbitz.com
Vio.com
StayForLong
Se alle 11 tilbud
Hvordan betalinger til oss pÄvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne vÄre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne vÄre. Besøk partnerne vÄre for mer informasjon.
Hoteller i nƦrheten
Flere sprƄk
2Ā 529
4–9 av 3Ā 899 anmeldelser
Anmeldt 13. mai 2022 via mobile enheter

Fantastisk restaurant med glimrende service. De ansatte er ekstremt hjelpsomme, alltid pÄ tilbud siden og gir det lille ekstra som gjør dette virkelig til en 5 stjernens. Maten var knall god, mÄ prøves!

Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, mathiasmS2155FW
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra TripadvisorĀ LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marios K, Guest Services / Front Office pƄ Atlantica Holiday Village Rhodes, svarte pƄ denne anmeldelsenBesvart 17. juni 2022

Dear Mathias,

Thank you for taking the time to evaluate us and to post this wonderful review about our Kuzina restaurant!

We are delighted to hear you enjoyed the food and service, we will make sure to pass your kind comments of appreciation to our staff.

We are looking forward to welcoming you again!

Kind regards,
Effie S.

Anmeldt 12. august 2019 via mobile enheter

God mat pƄ tropical og deluxe delen.
Flott rom med swim up. Delte basseng med 4 andre leiliheter. Stille og rolig

Vi hadde familiesuite i Tropical delen. Bad med badekar, 2 rom, ett med dobbeltseng og ett med 2 enkeltsenger. God garderobe plass pƄ begge rom. Utgang til terrasse fra begge rom, spiseplass ute og 2 solsenger.
Bytte av badehƄndkle 3 ganger pr uke inkl i prisen.

Badeland pƄ omrƄdet og flere bassenger.

Kort vei til shopping gate (ca 15 minutter Ƅ gƄ). Gikk veldig bra Ƅ ta buss inn til Rhodos by.

Tok ferje over til Marmaris, og ved dagstur behĆøver man ikke visum for Ć„ komme inn i Tyrkia.

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, Nefie7
HVRGuestsRelations, Guest Relations Manager pƄ Atlantica Holiday Village Rhodes, svarte pƄ denne anmeldelsenBesvart 28. september 2019

Tack snƤlla fƶr era fina ord, vi strƤvar alltid fƶr att ge er den bƤsta upplevelsen nƤr ni Ƥr hos oss och det Ƥr verkligen fina ord frƄn er ett bra kvitto pƄ att vƄr jobb Ƥr rƤtt. Det lƄter som ni hade en underbar semester hƤr hos oss pƄ Rhodos och vi kan bara hoppas att vi kommer ses till nƤsta sommar igen.

Med varma hƤlsningar
Malin Hellman

Anmeldt 18. juli 2019

Kjempefin resturant som serverer amerikansk mat.
Store porsjoner med smakfulle retter.
Ligger midt inne i hotellomrƄdet.
Hyggelig atmosfære med hyggelige servitører.
Dette er en resturant for store og smƄ med stort utvalg av bƄde mat og desserter.
Tusen takk for en kjempefin opplevelse 😃

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, JohnArild

Tack snƤlla fƶr era fina ord, vi strƤvar alltid fƶr att ge er den bƤsta upplevelsen nƤr ni Ƥr hos oss och det Ƥr verkligen fina ord frƄn er ett bra kvitto pƄ att vƄr jobb Ƥr rƤtt. Vi hoppas ses er tillbaka till oss nƤsta sommar igen.

Med varma hƤlsningar
Malin Hellman

Anmeldt 31. mai 2019 via mobile enheter

Vi reiste en uke med all inklusive, totalt 4 stykker i familien. Bestilte familierom, det var litt lite, vil anbefale Ä oppgradere til familiesuite (da fÄr man to soverom og større terrasse).

Activity delen er meget kaotisk og brÄkete, vær klar over høyt støynivÄ til midnatt. Vi bodde pÄ tropical delen og var kjempe fornøyde. Kan anbefale bÄde tropical og deluxe, det er mest Skandinaviske familier og et roligere og lavere intensitets nivÄ. Det er ogsÄ god mat pÄ tropical og deluxe.

Minibaren pƄ rommet var superdƄrlig. Lite utvalg og lite i en liten minibar, ingen zero eller light produkter.

Kaldt vann i bassenget utenfor terrassen ogsƄ. Det er ogsƄ lite god vin og boblevin i all inklusive.

Det var vanskelig Ƅ booke bord til a la carte restaurantene. Man mƄtte vƦre i resepsjonen kl.10 og booke pƄ en automat, og plassene var utsolgt pƄ et par minutter. Det var ledige bord under servering pƄ q la carte restaurantene sƄ virker som de pusher folk pƄ mest mulig buffer.

Alt i alt sÄ er vi godt fornøyd med hotellet, fasiliteter og standard. Vi kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: mai 2019
2  Takk, Tinatoon1
HVRGuestsRelations, Guest Relations Manager pƄ Atlantica Holiday Village Rhodes, svarte pƄ denne anmeldelsenBesvart 26. juni 2019

Fƶrst vill jag passa pĆ„ att tacka fƶr er fina revew till oss och samtidigt passa pĆ„ att tacka fƶr att ni valt vĆ„rt hotell att fira era semester pĆ„. Vi kommer ta till oss era synpunkter och lƤmna ƶver till de berƶrda avdelningarn fƶr att kunna se ƶver hur vi kan fƶrbƤttra oss pĆ„ dessa punkter. Ɩnskar vi ses igen nƤsta Ć„r igen

Med vƤnliga hƤlsningar Malin H

Anmeldt 27. mai 2019

Hotellet har 3 deler: Activity, der det er mye program og musikk fra hĆøyttalere eller scene nesten hele dagen, her bor det mest briter.
Tropical, som er en litt trist boligblokk, litt for seg selv, her er det mye skandinaver.
Luxury, som jeg ikke helt vet hvorfor har fƄtt det navnet.
Litt rar denne oppdelingen, folk pƄ luxury og tropical har tilgang til hele hotellet, de pƄ activity, mƄ pent holde seg pƄ sin plass. (unntatt mulighet for middag pƄ al a carte restaurant)
Vi bodde pÄ activity, jeg og to barn. Jeg syntes ikke støynivÄet var plagsomt.
Det som var plagsomt var at ekstrasengen var sƄ hard at det ikke gikk an Ƅ sove pƄ den. Ellers er hotellet bygget pƄ en hyggelig mƄte, smƄhus pƄ to etasjer, med basseng, gressplener og gangveier mellom. Unntatt Tropical delen som var en 4 etasjers boligblokk. Ser sjarmerende ut pƄ katalogbilder, men var ganske trist i virkeligheten.
Butikken i kjelleren var trang og minnet mer om en butikk pƄ en campingplass.
Buffet-restauranten var støyende og lagt opp pÄ en slik mÄte at alle gÄr i veien for hverandre hele tiden. Man gledet seg ikke til mÄltidene. Maten bar litt for mye preg av det engelske kjøkken, litt for lite av det greske.
Betjeningen var blide og hyggelige.
Ellers fungerte all inclusive bra. Det er bare noen smƄ perioder pƄ dagen da mat ikke er tilgjengelig. Drikke og is fƄs i baren hele dagen, mini-baren pƄ rommet blir ogsƄ fylt opp hver dag.
Al a carte restaurantene var bra, spesielt forrettene i den italienske og greske restauranten.
Det er ingenting Ä gjøre eller se i omrÄdet, bare hoteller og noen turistbutikker. Stranden i nærheten var sandstrand, men med mye stener stedvis. Unntaket er en liten bukt ved havna ca 1 km fra hotellet.
Anbefaler ikke hotellet med mindre du fƄr tur billig, og ikke trenger ekstraseng.
Sol, bad og mat er det du fƄr, bassengene er forresten maks 1,2 m dype.

Dato for oppholdet: mai 2019
Takk, Arne R

Først vil jeg gjerne takke for din fine revew til oss, og samtidig benytte anledningen til Ä takke deg for at du valgte vÄrt hotell for Ä feire ferien. Vi tar dine kommentarer og sender dem til de relevante avdelingene for Ä se hvordan vi kan forbedre disse punktene. Vi ønsker Ä se deg igjen neste Är igjen

Best regards Malin H