Hotellet har 3 deler: Activity, der det er mye program og musikk fra hĆøyttalere eller scene nesten hele dagen, her bor det mest briter.
Tropical, som er en litt trist boligblokk, litt for seg selv, her er det mye skandinaver.
Luxury, som jeg ikke helt vet hvorfor har fƄtt det navnet.
Litt rar denne oppdelingen, folk pƄ luxury og tropical har tilgang til hele hotellet, de pƄ activity, mƄ pent holde seg pƄ sin plass. (unntatt mulighet for middag pƄ al a carte restaurant)
Vi bodde pÄ activity, jeg og to barn. Jeg syntes ikke støynivÄet var plagsomt.
Det som var plagsomt var at ekstrasengen var sƄ hard at det ikke gikk an Ƅ sove pƄ den. Ellers er hotellet bygget pƄ en hyggelig mƄte, smƄhus pƄ to etasjer, med basseng, gressplener og gangveier mellom. Unntatt Tropical delen som var en 4 etasjers boligblokk. Ser sjarmerende ut pƄ katalogbilder, men var ganske trist i virkeligheten.
Butikken i kjelleren var trang og minnet mer om en butikk pƄ en campingplass.
Buffet-restauranten var støyende og lagt opp pÄ en slik mÄte at alle gÄr i veien for hverandre hele tiden. Man gledet seg ikke til mÄltidene. Maten bar litt for mye preg av det engelske kjøkken, litt for lite av det greske.
Betjeningen var blide og hyggelige.
Ellers fungerte all inclusive bra. Det er bare noen smƄ perioder pƄ dagen da mat ikke er tilgjengelig. Drikke og is fƄs i baren hele dagen, mini-baren pƄ rommet blir ogsƄ fylt opp hver dag.
Al a carte restaurantene var bra, spesielt forrettene i den italienske og greske restauranten.
Det er ingenting Ä gjøre eller se i omrÄdet, bare hoteller og noen turistbutikker. Stranden i nærheten var sandstrand, men med mye stener stedvis. Unntaket er en liten bukt ved havna ca 1 km fra hotellet.
Anbefaler ikke hotellet med mindre du fƄr tur billig, og ikke trenger ekstraseng.
Sol, bad og mat er det du fƄr, bassengene er forresten maks 1,2 m dype.