Hotellet har 3 deler: Activity, der det er mye program og musikk fra høyttalere eller scene nesten hele dagen, her bor det mest briter.
Tropical, som er en litt trist boligblokk, litt for seg selv, her er det mye skandinaver.
Luxury, som jeg ikke helt vet hvorfor har fått det navnet.
Litt rar denne oppdelingen, folk på luxury og tropical har tilgang til hele hotellet, de på activity, må pent holde seg på sin plass. (unntatt mulighet for middag på al a carte restaurant)
Vi bodde på activity, jeg og to barn. Jeg syntes ikke støynivået var plagsomt.
Det som var plagsomt var at ekstrasengen var så hard at det ikke gikk an å sove på den. Ellers er hotellet bygget på en hyggelig måte, småhus på to etasjer, med basseng, gressplener og gangveier mellom. Unntatt Tropical delen som var en 4 etasjers boligblokk. Ser sjarmerende ut på katalogbilder, men var ganske trist i virkeligheten.
Butikken i kjelleren var trang og minnet mer om en butikk på en campingplass.
Buffet-restauranten var støyende og lagt opp på en slik måte at alle går i veien for hverandre hele tiden. Man gledet seg ikke til måltidene. Maten bar litt for mye preg av det engelske kjøkken, litt for lite av det greske.
Betjeningen var blide og hyggelige.
Ellers fungerte all inclusive bra. Det er bare noen små perioder på dagen da mat ikke er tilgjengelig. Drikke og is fås i baren hele dagen, mini-baren på rommet blir også fylt opp hver dag.
Al a carte restaurantene var bra, spesielt forrettene i den italienske og greske restauranten.
Det er ingenting å gjøre eller se i området, bare hoteller og noen turistbutikker. Stranden i nærheten var sandstrand, men med mye stener stedvis. Unntaket er en liten bukt ved havna ca 1 km fra hotellet.
Anbefaler ikke hotellet med mindre du får tur billig, og ikke trenger ekstraseng.
Sol, bad og mat er det du får, bassengene er forresten maks 1,2 m dype.