flott anlegg med litt bohemstil, avslappet atmosfære veldig god økologisk frokost. Fint område for hvile, det er mulig å gå fjellturer, hotellet anbefalte guidet tur, men dette var ikke nødvendig, det går en fin sti oppover fjellsiden som starter nede ved stranden. Ellers hadde hotellet yoga, men dette ble ingenting av da de hadde for få interesserte! Det var en bar på anlegget som regel var lite besøkt, trolig pga stive priser. Det var en resturant som serverte middag, god mat men kjedelig å spise på en plass hele ferien, og prisene var høye. Vi fant en koselig resturant lenger ned i gata som var veldig populær med gresk stil og kjempegod mat, her spiste vi også ofte lunch da det ikke var så langt fra stranda. Rommet på hotellet var fint men vi hadde masse maur på rommet, sengene var også veldig harde. Alt i alt ett fint opphold, men vi kommer nok ikke tilbake da området lå litt øde til, litt kjekkere å kunne sparsere inn til ett lite sentrum som har litt butikker og flere restauranter på kveldene.