Dette var ein aldeles nydeleg plass kjempefine rom, god frokost og nydeleg atmosfære i heile huset/hagen. Vertskapet heilt topp Kan anbefalast på det varmaste og me vil svært gjerna koma tilbake her til Villa Solvorn
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering
Veldig hyggelig vertskap som tok i mot oss ved ankomst. Fine rom i en flott villa. Knallgod norsk frokost servert personlig
God wifi-dekning både i inne og uteområdene Flott stue med storskjerm med enkel oppkobling for en film på kvelden. Muligheter får leie av motorbåt var helt supert! Vi kommer gjerne igjen
Vi overnattet på Villa Solvorn på gjennomreise. Villa Solvorn er en stor bolig med flere enkeltrom som deler bad, driverne bor selv i kjelleren og sørger for at gjestene har det bra. Deling av bad fungerte utmerket, og man føler man er hjemme hos noen mer enn på en betalt overnatting Et unikt familiekonsept for overnatting og et herlig alternativ til standard hoteller. Stedet Solvorn er fantastisk om sommeren og vi skulle gjerne vært der lengre.
Meget godt alternativ for familier som ønsker en rolig overnatting i vakre omgivelser. Villabygningen har en gjennomført pen stil, rent og ryddig, meget gode senger og et hyggelig vertskap som byr på en førsteklasses frokost Dette var en nydelig oppladning på veg til telting i Jotunheimen
Flott overnattings- og frokost fasilitet, 17 km fra Sogndal. Ligger like før man kommer til Norges eldste hotell, Walaker. Litt for myke senger, men ellers fine koselige rom. Fellesbad i begge etasjer. God frokost og hyggelig vertskap. Flott sandstrand nedenfor. Utleie av hav-kajakker og sykler.
Et hjemmekoselig overnattingssted. Vakkert innredd, vakker kunst. Bøker å lese i bokhyllene,og brettspill til disposisjon. Hyggelig vertskap. Nydelig hus, nyrenovert og smakfullt innredd. Ikke minst en vakker hage med lune kroker og sitteplasser. Enkel og deilig frokost. Tips og råd å få av verten over ting å se og turer å gå ut på. Du blir tatt godt vare på som gjest. Rent og plettfritt. Solvorn en nydelig plass. Med mange hvitmalte eldre hus, rene idyllen.