Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koselig sted”
Anmeldelse av Bryggehuset

Bryggehuset
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Solvorn
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Var innom her en flott sommerdag og spiste fantastisk gode sveler. Anbefales for en kaffe rast eller mere.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, alfmagne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (15)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 15 anmeldelser

Anmeldt 9. august 2019 via mobile enheter

Nydelig burrito (prøv spicy!!) og veldig fine priser (129kr). Masse deilig mat, og verdens beste gulrotkake. Anbefaler på det sterkeste!

Dato for besøk: august 2019
Takk, lindawG3660LI
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Burrito til å dø for! Thaimat som om du var i Thailand! Hamburger du ikke har smakt maken til! Og fantastiske hjemmelagde kaker! Har du ikke vært på Bryggehuset i Solvorn - bør du absolutt ta turen innom <3

Dato for besøk: august 2019
Takk, Torillhstrand
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2019 via mobile enheter

Solvorns kafé, veldig god mat til greie priser. Flinke servitører som står på for at du skal ha det hyggelig og være fornøyd. Passe stor meny med lokale råvarer og enkle gode retter

Dato for besøk: juli 2019
Takk, sveinunga2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

Bryggehuset Café i Solvorn har den beste thaimaten jeg har smakt. Kylling i rød curry er helt ubeskrivelig godt. Egg & bacon til frokost og club sandwich til lunch, helt perfekt. I tillegg er der en liten lokalbutikk, perfekt for brus og is på varme dager og proviant til utflukter i den storslåtte naturen. Idylliske Solvorn er den perfekte plass å tilbringe familieferie.

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, bjartel2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bryggehuset, så også på

Har du vært i Bryggehuset? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din