Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
Booking.com
Travelocity
Orbitz.com
Priceline
CheapTickets
Se alle 11 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (491)
Filtrer anmeldelser
491 resultater
Vurdering fra reisende
409
64
13
1
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
409
64
13
1
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1621 av 491 anmeldelser
Anmeldt 7. juli 2020

Vi var to stk som tom inn på Walaker hotell i forbindelse med en bursdag. Fantastisk mat og service, i nydelige omgivelser! Vi bodde på rom 20, en av hotellets beste historiske rom, og var meget fornøyd. Nydelig innredning både på soverom og baderom, med flott badekar!

Sommelier med humor som spredde glede under middagen.

Grunnet covid-19 var det dessverre ingen frokostbuffet. Som et alternativ fikk vi bestille det vi ønsket fra en frokostmeny. Tross forståelse for situasjonen, var vi veldig skuffet over dette. Det tok 45 minutter fra vi satt oss til vi fikk mat. Vi fikk også veldig lite av hver ting vi bestilte.

Romtips: Rom 20 (utsikt til fjorden og med badekar)
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Freedom07508858562
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Et fantastisk hotell, fantastisk god service, fantastisk natur! «Historisk hotell» er en god beskrivelse. Dette hotellet er absolutt verd et besøk. Kun én meny, men den var til gjengjeld velsmakende. Vinmenyen kan anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, 406mortenl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

For en middagsmeny, for en service og du verden for et flott hotell! Restaurantsjefen Diego var svært imøtekommende og hyggelig, og fant plass til en barnefamilie på 5 selv om det var travelt på hotellet. Det vakre hotellet, som er Norges eldste, er populært og hadde mange besøkende.
Den 4 retters gourmetmenyen var knallgod. Servert av flinke og blide servitører. En stor ekstra stjerne for gratis omvisning og formidling av lokal historie etter måltidet

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, amcanfriend
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juni 2020

Veldig hyggelig og serviceminded betjening. Hotellet ligger i sjarmerende Solvorn, og vi hadde rom i hovedhuset med utsikt til fjorden. Rommet var stort med egen salong - og salongen og orkideene matchet i fargene, badet hadde både dusj og badekar, og alt var skinnnende rent. Middagen og frokosten var velsmakende og pent presentert. Dette stedet passer utmerket for store markeringer i livet, - og ellers også! Neste gang blir vi her 2 netter!

Dato for oppholdet: juni 2020
Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mai 2020 via mobile enheter

Nydelig hotell med god mat og gode senger. Supert vertskap og en sjeldent dyktig restaurantsjef i Diego.
Å sitte i Hagen gir en ro utenom det vanlige.
Om jeg skulle si jeg savnet noe så er det en levende bygd. Det er ingen cafeen i gen småbutikker og ingen levende gjestehavn i Solvorn. Stedet er en gammel skyss stasjon for all transport og handel på havet, og det burde vært litt mer av dette nå også, men alt i alt en meget god opplevelse og et godt utgangspunkt for turer.

Dato for oppholdet: mai 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, hegerodbyk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser