Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
Booking.com
eDreams
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (504)
Filtrer anmeldelser
504 resultater
Vurdering fra reisende
419
64
15
1
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
419
64
15
1
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2328 av 504 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2020

Wow- wow-wow.
Fra vi kom ned til Solvorn( heldig med været) følte vi en fred og ro over hele tettstedet( det er ikke stort- ca 250 fastboende).
Hotellet ankom vi allerede ca 11 og de måtte beklage at rommet ikke var klart, men det hadde vi overhodet ikke forventet. Så vi endte opp med en 2 timers fottur langs kysten innover - som var lett anstrengende, men fin.
Tilbake på hotellet var rommet klart og en dusj ventet. Jeg spurte" kan dere servere en øl,vin eller lignende etterpå?" vi serverer både det og drinker - champagne var svaret.
Sånn ble i grunnen vårt opphold også; en genuin interesse for å gjøre det godt for sine gjester.
Det toppet seg med en 4-retters middag med tilhørende viner. Det blir ikke bedre enn dette syntes vi.
Når så "sjefen selv" etter middag samler de av gjestene som vil på en liten omvisning i museet som tilhører hotellet samt også forteller om Walaker hotell og at de nå ( i 2020 ) feirer 330 - års jubileum: !!!
Vi tar hatten av for dere - dette var moro å oppleve.

Dyrt?
Ja det er jo ikke billig; overnatting -4retters middag og vinpakke samt 2 øl og 2 hvitvin i haven i løpet av ettermiddag= kr.5.6oo,-omtrent.
Verdt det?
Absolutt - dette var for oss en super oppleveelse og stor takk til alle i personalet. Samtlige gjorde sitt for at oppholdet skulle bli bra og det ble det.

P.s
Vi bodde i et kjellerrom i en villa rett bak hotellet( 3 rom der), men det var for oss helt greit . Rent og pent og alt i orden. Alle fasililiter kan benyttes på hotellet så vi savnet intet. TV var ikke på rommet, men det plaget ikke oss.

Lykke til videre

Romtips: Stille og rolig i villa bak hotellet, men stedet har nok generelt et lavt støynivå var vår oppfatning
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, guideOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

Rommene var fantastiske.
Vi ble mottatt av en meget service-minded, profesjonell og vennlig organisasjon.
Med relativt få rom og besøkende blir miljøet og oppholdet meget behagelig og avslappende.
Siden været denne gang ikke tillot oss å nyte denne skjønne hagen og uteplassene i den grad vi ønsket, tilbragte vi mye av tiden i den koselige peisestua og nøt den flotte utsikten fra balkongen ved inngangspartiet.
Høydepunktet denne gang, som forrige gang, ble middagen i rommet innenfor peisestua. Meget velkomponert og velsmakende 4 retters middag med tilhørende viner. Utmerket service ved bordet. En meget kunnskapsrik hovedkelner, som hadde 2 flasker igjen av Duck Horn vinen vi nøt for 8 år siden. Vi bestilte derfor én av flaskene. 2008 årgangen var slett ikke utgått på dato - en fantastisk vin! Stemningen rundt bordet ble ikke ødelagt av at denne fine vinen var, til vår overraskelse, «on the house» i forbindelse med feiringen av gjestenes dobbelte gullbryllups dag! Tusen takk!
En fin avslutning på kvelden med Ole Henrik Nitter Walakers levende foredrag om historien rundt området og hotellet. Vi håper/krysser fingrene for at Walaker Jr., Teodor?, vokser opp med den samme genuine interesse som sin far til å ta vare på det fine stedet og utvikle det videre.
Som Arnold Schwarzenegger ville ha sagt: We´ll be back!

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Rolf Cato O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk god mat med 4-retters meny og nydelege vinar. Super service og god fagkunnskap frå alle ledd. Kålrotsuppe var ein ny og særdeles velsmakande opplevelse. Ein meny som kostar litt meir, men verdt det minst ein gong i året.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, torgeirs565
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Her er alt gjennomført. Vakker hage, nydelige stuer der det gamle interiøret er beholdt, veldig jyggelig og humoristisk personale. Vi merket oss at her må det være et godt arbeidsmiljø. Vi fikk et romslig rom med utgang til hage. Kveldens fireretters middag var utsøkt. Anbefaler virkelig en tur hit. Unn deg også en rusletur i det lille tettstedet og langs kyststiem

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Liven123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Vi overnattet en natt i Solvorn. Hotellet, servicen, maten og omgivelsene er helt fantastiske og virkelig en opplevelse! Hotellet la godt tilrette for smittevern pga Covid-19. Frokostbestilling ved bordene, er etter min mening, mye bedre en buffet. Middagen var smakfull og godt satt sammen. Hagen er en opplevelse i seg selv! Dette frister til gjentagelse!

Dato for oppholdet: juni 2020
Takk, NorthStar799065
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser