Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 298
Hotels.comUSD 297
eDreamsUSD 298
TravelocityUSD 297
CheapTicketsUSD 297
Orbitz.comUSD 297
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (504)
Filtrer anmeldelser
504 resultater
Vurdering fra reisende
419
64
15
1
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
419
64
15
1
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2126 av 504 anmeldelser
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Vi hadde et fantastisk opphold på dette utrolig vakre hotell. Bodde i den nyeste delen i et stort rom der det var god plass til hele familien. En fryd å sitte i den fine hagen rundt hotellet og herlig å gå rundt i Solvorn og nyte omgivelsene.
4-retters middagen på kvelden med tilhørende vinpakke kunne ikke vært bedre, en av de absolutt beste sammensatte menyer jeg spist. Frokosten var også helt utsøkt med noe for alle.
Det aller beste med oppholdet var dog all personale som vi møtte, alle ønsket å yte det aller beste for sine gjester. Kommer absolutt tilbake hit!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, AnnicaA344
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020

Vi hadde 2 fantastiske netter på Walaker. Dette er et hotell som virkelig lever opp til forventningene. Utrolig flotte omgivelser, et lekkert hageanlegg og et stilfullt hovedhus. Jeg vil spesielt fremheve middagen. Det er en kunst å klare å servere over 65 personer, på en slik måte at man opplever at man er på en intim gourmetrestaurant. Fireretters meny av virkelig høy kvalitet, med fabelaktige viner til. Skål, Diego!
Det som virkelig løfter Walaker er de ansatte. Serviceminded og kunnskapsrike!

Vi kommer definitivt tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Hustavenes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Wow- wow-wow.
Fra vi kom ned til Solvorn( heldig med været) følte vi en fred og ro over hele tettstedet( det er ikke stort- ca 250 fastboende).
Hotellet ankom vi allerede ca 11 og de måtte beklage at rommet ikke var klart, men det hadde vi overhodet ikke forventet. Så vi endte opp med en 2 timers fottur langs kysten innover - som var lett anstrengende, men fin.
Tilbake på hotellet var rommet klart og en dusj ventet. Jeg spurte" kan dere servere en øl,vin eller lignende etterpå?" vi serverer både det og drinker - champagne var svaret.
Sånn ble i grunnen vårt opphold også; en genuin interesse for å gjøre det godt for sine gjester.
Det toppet seg med en 4-retters middag med tilhørende viner. Det blir ikke bedre enn dette syntes vi.
Når så "sjefen selv" etter middag samler de av gjestene som vil på en liten omvisning i museet som tilhører hotellet samt også forteller om Walaker hotell og at de nå ( i 2020 ) feirer 330 - års jubileum: !!!
Vi tar hatten av for dere - dette var moro å oppleve.

Dyrt?
Ja det er jo ikke billig; overnatting -4retters middag og vinpakke samt 2 øl og 2 hvitvin i haven i løpet av ettermiddag= kr.5.6oo,-omtrent.
Verdt det?
Absolutt - dette var for oss en super oppleveelse og stor takk til alle i personalet. Samtlige gjorde sitt for at oppholdet skulle bli bra og det ble det.

P.s
Vi bodde i et kjellerrom i en villa rett bak hotellet( 3 rom der), men det var for oss helt greit . Rent og pent og alt i orden. Alle fasililiter kan benyttes på hotellet så vi savnet intet. TV var ikke på rommet, men det plaget ikke oss.

Lykke til videre

Romtips: Stille og rolig i villa bak hotellet, men stedet har nok generelt et lavt støynivå var vår oppfatning
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, guideOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

Rommene var fantastiske.
Vi ble mottatt av en meget service-minded, profesjonell og vennlig organisasjon.
Med relativt få rom og besøkende blir miljøet og oppholdet meget behagelig og avslappende.
Siden været denne gang ikke tillot oss å nyte denne skjønne hagen og uteplassene i den grad vi ønsket, tilbragte vi mye av tiden i den koselige peisestua og nøt den flotte utsikten fra balkongen ved inngangspartiet.
Høydepunktet denne gang, som forrige gang, ble middagen i rommet innenfor peisestua. Meget velkomponert og velsmakende 4 retters middag med tilhørende viner. Utmerket service ved bordet. En meget kunnskapsrik hovedkelner, som hadde 2 flasker igjen av Duck Horn vinen vi nøt for 8 år siden. Vi bestilte derfor én av flaskene. 2008 årgangen var slett ikke utgått på dato - en fantastisk vin! Stemningen rundt bordet ble ikke ødelagt av at denne fine vinen var, til vår overraskelse, «on the house» i forbindelse med feiringen av gjestenes dobbelte gullbryllups dag! Tusen takk!
En fin avslutning på kvelden med Ole Henrik Nitter Walakers levende foredrag om historien rundt området og hotellet. Vi håper/krysser fingrene for at Walaker Jr., Teodor?, vokser opp med den samme genuine interesse som sin far til å ta vare på det fine stedet og utvikle det videre.
Som Arnold Schwarzenegger ville ha sagt: We´ll be back!

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Rolf Cato O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk god mat med 4-retters meny og nydelege vinar. Super service og god fagkunnskap frå alle ledd. Kålrotsuppe var ein ny og særdeles velsmakande opplevelse. Ein meny som kostar litt meir, men verdt det minst ein gong i året.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, torgeirs565
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser