Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
Booking.com
eDreams
Se alle 11 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (504)
Filtrer anmeldelser
504 resultater
Vurdering fra reisende
419
64
15
1
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
419
64
15
1
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1722 av 504 anmeldelser
Anmeldt 18. august 2020 via mobile enheter

Walaker hotell er en opplevelse. Vi besøkte hotellet i strålende solskinn. Vi bodde i hovedhuset i et av de historiske rommene. Det var felles middag for alle gjestene. Servicen var strålende. Det var også maten. Stedet er meget dyrt, men det er en stor opplevelse. Ta turen med ferga over til Urnes og spaser opp til Norges eldste stavkirke.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, sveinb708
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020

En vakker, duftende hage tar imot deg på dette litt bortgjemte hotellet, Walaker. Gammelt og ærverdig, drevet av samme familie i mange generasjoner. Ligger rett ved stranden i Solvorn. Her kan du ta et morgenbad før en lang avslappet frokost i hagen eller i den hyggelige spisestue. Middagen var et lite eventyr med utsøkt vin. Dra dit nyt det. Du vil helst ikke dra hjem igjen.

Dato for oppholdet: august 2020
1  Takk, Vigdis S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020

Hele opplevelsen var fantastisk god. Vi ble tatt i mot og fulgt opp av superprofesjonelle og serviceinnstilte ansatte, og servert herlig mat og vin. Nydelige rom og fantastisk beliggenhet i vakre Solvorn. Norges beste hotell!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, H6730CJmaried
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

I år var det tid for den store Norgesferie.Hva var vel da bedre enn å lenge turen om Walaker og vakre Solvorn.Det var vårt femte besøk til dette flotte familiedrevne hotellet.Allerede ved reservasjonen føler du deg velkommen og ved ankomst blir du møtt av et profesjonelt og vennlig vertskap.Vi var heldig med været under vårt opphold og da er det bare å nyte omgivelsene og en praktfull hage.Walaker har alltid satt mat og vin høyt på kartet.Denne gangen var de kanskje bedre enn noengang.All honør til kjøkken og servering.Frokosten er også en opplevelse.Må være Norges beste!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Bjornen54
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Vi hadde et fantastisk opphold på dette utrolig vakre hotell. Bodde i den nyeste delen i et stort rom der det var god plass til hele familien. En fryd å sitte i den fine hagen rundt hotellet og herlig å gå rundt i Solvorn og nyte omgivelsene.
4-retters middagen på kvelden med tilhørende vinpakke kunne ikke vært bedre, en av de absolutt beste sammensatte menyer jeg spist. Frokosten var også helt utsøkt med noe for alle.
Det aller beste med oppholdet var dog all personale som vi møtte, alle ønsket å yte det aller beste for sine gjester. Kommer absolutt tilbake hit!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, AnnicaA344
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser