Dette stedet er luksus, med kort vei til stavkirke og alt har gått knirkefritt med nydelig vin, mat og vertskap.
Utvalget av drikke har også vært utsøkt og landskapet er perfekt.
Tusen hjertelig takk for en fin helg
- Gratis Wi-Fi
- Restaurant
Utvalget av drikke har også vært utsøkt og landskapet er perfekt.
Tusen hjertelig takk for en fin helg
Walaker Hotell en drøm har gått i oppfyllelse. Norges eldste hotell fra 1640. Samme familie som driver, nå 9. generasjon. Dette er et hotell i "kjeden" De Historiske - Hotel og Spisesteder. Lenge har jeg hatt lyst til å oppleve dette hotellet og Solvorn. Margunn og jeg er på vei til Ålesund. Så stoppet vi på Walaker hotell. Super mat og etterpå full omvisning med historie om Walaker hotel og Solvoren som sted. Her er det ei bygd med 1000 års historie. Solvorn fikk samme skjebne som Brevik. En gang et knutepunkt. Gamlekirken som ble revet, ble fjøs på Walaker hotel i gamle dager. Dagens" fjøs" er nå galleri osv. Men se bilder, her dukker gamlekirken opp med plutselige rosemalte planker. Dette steder må jeg anbefale på det varmeste. Få med dere en super formidlet omvisning av 9. generasjon Walaker ♥️
Et fantastisk hyggelig hotell med god service og hvor vi fikk en nydelig middag med en vinpakke som passet ypperlig til maten. Beliggenheten er helt herlig med fint turområde. Et fint hotell hvor en kan slappe av og lade batteriene Kommer gjerne tilbake.
Et par dager på Walaker i Solvorn er et godt valg å lade batterier før høst og vinter setter inn. Værelsene holder fortsatt god kvalitet tross alderen på de ulike deler av hotellet. Servicefaktoren er på topp og maten som ble servert var av høy klasse. Vi gleder oss til neste besøk på Walaker.
Flott anlegg med vakre hus og nydelig hage, stilig interiør og vakker kunst, deilig mat og drikke,- og god service! Kjekt med historiefortelling og omvisning i galleriet etter middag. Vi kommer definitivt til dra tilbake!
Walaker hotell er en opplevelse. Vi besøkte hotellet i strålende solskinn. Vi bodde i hovedhuset i et av de historiske rommene. Det var felles middag for alle gjestene. Servicen var strålende. Det var også maten. Stedet er meget dyrt, men det er en stor opplevelse. Ta turen med ferga over til Urnes og spaser opp til Norges eldste stavkirke.