Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Booking.com
USD 408
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 20.08.22
Bestill nå, betal under oppholdet
Orbitz.com
USD 401
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 21.08.22
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.com
Travelocity
eDreamsUSD 408
Se alle 11 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (514)
Filtrer anmeldelser
514 resultater
Vurdering fra reisende
427
65
16
1
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
427
65
16
1
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 514 anmeldelser
Anmeldt 15. august 2021 via mobile enheter

Utrolig proffe og hyggelige ansatte som gjorde det hele til en god opplevelse. Spiste en 4-retter med en godt kombinert vinpakke til. Gulrotsuppe til forrett, en utrolig god torsk med blåskjellsaus til mellomrett, ytrefilet av lam til hovedrett og Valrhona sjokoladekake til dessert

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, petterfs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. august 2021

Vi kom til Solvorn i sol, parkerte og gikk og badet i fjorden. Hotellet ligger idyllisk til ved fergekaien med bare 100 meter til stranden. Rommene er store og velutstyrte. Alt du trenger finnes der og god beskrivelse av hva du kan gjøre i og rundt Solvorn. Etter middagen fikk vi en guidet tur av eieren Hr. Nitter. Det var veldig interessant å lytte til han både med hensyn til hotellets historie og hans interesse for kunst, noe som preger hotellet.
Middagen var utsøkt og tillaget av Pavol Tomas og Nikolai Ljøkjel - gir litt personlig preg når navnet til de som lager middagen står på menyen! Den var som vanlig utsøkt, både smaken og presentasjonen. Det er nå 3. gangen vi besøker Walaker - så nå er det vel blitt en tradisjon? Vi skal tilbake hit - men kanskje ikke før i 2023 vi har andre planer for 2022.
Alle som liker god mat, fin service og et hotell med sjel - før besøke Solvorn og Walaker

Dato for oppholdet: august 2021
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Victor R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2021

Vi gledde oss stort til å besøka Solvorn og eta eit betre måltid på historiske Walaker. Vi budde ikkje på hotellet. Vi kom presis, men dessverre var førsteinntrykket ikkje noko å skriva heim om. For dei eldre som har opplevd Braathens Back (flyselskapet som innførte gardinen i Noreg), så fekk vi ei kjensle av at vi ikkje var velkommen. Trass i booking lang tid i forvegen vart vi kasta ut og måtte venta 15 minutt til fyrste klasse var sett seg. Hadde dei vore smart hadde dei bedt oss om å sitja enten ute eller inne i stova der dei kunne spurt oss om vi ville ha noko i glaset. Når gjestene hadde sett seg, så kunne vi ta plass. Litt småstresset servitør gjekk gjennom delar av menyen (gløymde hovudretten). Bestilte vinmeny og maten kom dessverre før drikken. Etter ein start som kjennest som Braathens Back, så flaug vi gjennom måltidet med vin utan større turbulens. Laksen var følgjet samde om var høgdepunktet. Litt turbulens på slutten der det vart litt stress kvar 9. generasjon skulle ta oss vel imot på hamna og vidare inn i galleriet. Ole Henrik gjorde ein strålande jobb med å fortelja oss litt om historia til Solvorn og omvisning i galleriet. Underkant av 2000kr pr. pers for 4 rettar og vin er i høgaste laget med ei kjensle av Braathens Back. Sakna kanskje òg litt lokale råvarer frå vakre Luster.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Service
1  Takk, juststen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

For en opplevelse! Dette er et vakkert hotell med sjel, særpreg - helt unikt. Nydelig middagsmeny og deilig frokost. Nasjonalromantisk å starte dagen i Hagen med en kopp kaffe og nyte den majestetiske utsikten. Svært hyggelig betjening og lekre rom.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, reiselystvestlending
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

Dette hotellet leverer max på alle punkter! Ypperlig beliggenhet og med nydelig hage. Ligger rett ved fjordkanten. I hagen er det flere steder å sette seg ned for å ta en forfriskning. Hotellet er velholdt og rent. Både middagen og frokosten var tipp topp! Vinmenyen til middagen passet godt.

Dato for oppholdet: mai 2021
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Johtov
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser