Vi var på vingården som hotellets eiere driver, var på vinsmaking og omvisning og kjøpte 3 flasker vin. Flaskene ble satt sammen alle tre i en pappose med papphåndtak. Da vi skulle sjekke ut fra hotellet, og min samboer gikk ned trappen fra 2.til 1.etg, røk papphåndtaket og flaskene falt ned på et trinn, 2 flasker ble knust. Datter til eier roper katastrofe,katastrofe og sier hun skal ringe sin far. De fikk hjelp til å vaske trappen -, eierne var rasende og min samboer spurte de om de trodde han gjorde dette med vilje , og de ropte høyt ,både far og datter, " yes you did" og pekte på han begge to. Han viste til at det var håndtaket på posen/bagen i papp som hadde røket, som vi hadde fått av de selv,men dette nektet de på kunne skje, det skjedde aldri!! Men det var nettopp det som skjedde, de konfiskerte den uskadde flasken og gav oss sluttregning på 3700 Nkr for sølet i trappen. Hadde aldri trodd at oppholdet som hadde vært så fint frem til da ,skulle ende slik og at de menneskene som vi hadde oppfattet hyggelige kunne bli så onde.Mer
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering