Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk”
Anmeldelse av The Home Agia Pelagia

The Home Agia Pelagia
Vurdert som nr. 3 av 32 Restauranter i Agia Pelagia
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Gresk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 1. juli 2023 via mobile enheter

Veldig hyggelig betjening. God mat. Deilig avbrekk fra gresk mat. Akkurat passe stor meny. Gode priser og mer enn nok mat

Dato for besøk: juni 2023
Takk, svein erik s
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Leonidas Aret, Ιδιοκτήτης på The Home Agia Pelagia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2023
Google-oversetting

Thank you so much for your wonderful review. We hope that your time in our restaurant was beautiful and tasty! We will be glad to see you again.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (836)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 836 anmeldelser

Anmeldt 15. juni 2019 via mobile enheter

Fantastisk sted, lite og intimt. Var innom en onsdag. Da Hadde de live musikk. Meget god betjening og service

Dato for besøk: juni 2019
3  Takk, oddjohane
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. september 2017 via mobile enheter

Denne restauranten anbefales på det sterkeste. Maten er kjempe god og gjennomført på alle måter. Drinkene er like gode som maten! Personalet er kjempe hyggelige og gjør alt for å yte god kundeservice. En venninne og jeg spiste her flere ganger, både frokost,lunsj og middag.

Dato for besøk: september 2017
Takk, RudipKD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. september 2017 via mobile enheter

Dette stedet anbefaler jeg på det sterkeste. Helt klart den beste og hyggeligste restauranten i Agia Pelagia! Det er en familiedrevet restaurant som har alt. Veldig godt mat, utrolig hyggelige og serviceinnstilte ansatte og resturanten ligger perfekt til på stranden. Veldig god pris også.

Dato for besøk: september 2017
Takk, KristinaHedberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2016 via mobile enheter

Vi er en gjeng på 9. Som er å reiser ilag for første gang, Vi har også med barn.Sjefen som heter Leo har stilt Max opp for oss. Får mat uten for menyen. Får stå i baren å ha mojito konkurranse med sjefen selv. Det tar litt tid med maten. Men er du på ferie så har du god tid. Dropp de andre som ligger øverst. Maten er svært kjedelig i forhold til home. Han har en nyere i sentrums gaten som også er veldig bra.

Dato for besøk: august 2016
Takk, Ulrik B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på The Home Agia Pelagia, så også på

Mononaftis, Heraklion Prefecture
Agia Pelagia, Heraklion Prefecture
 
Agia Pelagia, Heraklion Prefecture
Agia Pelagia, Heraklion Prefecture
 

Har du vært i The Home Agia Pelagia? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.