Noen dager siden var jeg vitne for en forferdelig situasjon som skjedde på restauranten. Vi koste oss med nydelige retter og fantastisk sjøutsikt. Dessverre var det noen kunder som oppførte seg dårlig og det var ubehagelig å sitte der. De var kraftig beruset og ødela bord og alt i nærheten. Respektløse og agressive mot servitører og andre kundene. De fornærmet og truet servitørene. Det er jeg lei av. Jeg tror at gode arbeiderne skaper den høteste kvaliteten. Derfor skjønner jeg ikke hvorfor disse mennene fikk mulighet å bestille bordet i dag? Aner at ledelsen glemte det som skjedde veldig fort og de ignorerte denne situasjonen fordi jeg så disse mennene på restauranten i går. Igjen! Hvorfor er det sånt?
En god restaurant kan bli vurdert fra forskjellige perspektiver. Maten, service, god steming er like viktig. Også er det folk som arbeider - starter fra kokker til servitører. Det er en høy sesong og jentene hadde det travelt, men jobbet hardt og effektivt. Vi var veldig fornøyde med service. Det kommer et spørsmål. Hva er viktigst for eieren og ledelsen? Penger og inntekten eller et godt og TRYGT arbeidsmiljøet? Jeg håper at ledelsen eller eieren skal vurdere denne saken og ta vare på sine ansatte.