Et fantastisk underholdene, uhøytidlig, men samtidig et show til ettertanke. Jeg lo til jeg ble... les mer
Anbefales å stikke en tur innom her. Showet er supermorsomt men med litt på kanten humor. Showet... les mer
Du skal slite voldsomt med og ikke dra på smile båndet av disse gutta.
Vært der flere ganger nå
God trimm for magemuskler
Dette var utrolig gøy
Tåler du sarkasme er dette noe for deg
Makan til god host skal du leite lenge etter .utrolig kjapp og god i replikkene
Vi gikk faktisk 3 kvelder på den uken vi var i Puerto rico
Helt topp show, veldig morsomme og flinke drag queens, har ikke ledd så mye på lenge. Great show, loved it, keep it up till next year.
Har du lyst på en helaften med morro -bør du ta turen hit og få med deg et show.
Det er alltid like morro å se på disse flotte artistene, fulle av humor og alltid noen gode kommentarer på lur.
Hadde den kjipeste opplevelsen med servitør den 23 desember. Makan til frekk og utrivelig. Styr unna. Første gang jeg gir bånn score. Håper den plassen er borte neste gang vi er i Puerto rico.
Jeg har ikke ledd så mye, å kost meg så mye på ett show før! This is the shitt right here! Viss du ikke eier humor å ikke tåler litt sarkasme, da er ikke dette noe for deg.
Dette var "right up our ally" for meg å de jeg reiste med. Vi lo fra vi kom til vi gikk. Drinkene er gode å de er ikke kjipe på alkoholen! Like billig som andre barer, å sinnsykt god stemnimg. Jeg har lest mye om dårlige drag barer å lurerier, men dette er ikke i nærheten av hva jeg har lest om. Det er ikke inngangsbilett, men tror det er litt "ventet" at man vertfal kjøper EN drink.
De er også gode til å se om folk tåler litt eller ikke.. de som var med å var litt redde for at noe skulle "skje" med dem fikk sitte helt ifred, tilogmed på første rad.
Gjerne igjen.