Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (131)
Filtrer anmeldelser
131 resultater
Vurdering fra reisende
33
33
34
10
21
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
33
33
34
10
21
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 131 anmeldelser
Anmeldt 19. september 2018 via mobile enheter

Styr unna denne plassen, sov der kun 1 natt før vi bestilte oss rom på ett annet hotell.
Var små kryp overalt, sengen luktet urin, barnesengen luktet sterkt urin, ufattelig dårlig luftemuligheter.
Ikke vindu på soverommet.

Hadde holdt meg hjemme, hvis dette hadde vært det eneste ledig. En skam at reiseselskaper samarbeider med Porlamar. Hold dere unna!

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 281evenm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jose Jaurrieta, Director General på Porlamar Apartments - Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. januar 2022
Google-oversetting

Thank you for your feedback, Even

I’m sorry to hear about your experience and that our staff didn’t meet the level of service we strive for. We would like to invite you to visit us again and give us the oportunity to change your opinion.

All the best,
Porlamar

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2016

Vi er her for andre gang og er veldig fornøyde. Dette er akkurat slik vi liker det. Et lite og hyggelig hotell som en solrik stor terrasse med sjøutsikt. Dette er ikke luksushotell, men et koselig lite hotell med akkurat det du behøver for et flott opphold. Velg leilighet med havutsikt da noen få av de laveste leilighetene kan gi litt dårlige solforhold. 3 minutter og gå til et lite senter som rommer noen av de beste resturantene i Puerto Rico. Stor matbutikk like ved i samme senter. Velholdt bassengområde med basseng bar med servering av matretter.

Dato for oppholdet: desember 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Kurt G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jose Jaurrieta, Director General på Porlamar Apartments - Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. februar 2022
Google-oversetting

Dear Kurt
thank you to taking the time to give us your feedback. We are pleased that you choose to spend the holliday in our hotel,again as our number one priority is to delight our guests by giving our best service, and we are pleased that you notice that during your stay.

regards,
Porlamar

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. november 2016

Den verste natta vi har hatt. Fikk rom 111 og der var det 35-40 gr.ikke beboelig i det hele tatt. Ingen vindu ikke kjøling, natta gikk med å stå i dusjen og sitte ute. reiste neste dag.Porlamar kan ikke leie ut sånne rom, de får bare dårlig rykter av det.

Dato for oppholdet: november 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Liv S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jose Jaurrieta, Director General på Porlamar Apartments - Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. april 2022
Google-oversetting

Dear Liv, thank you for sharing your comments. We are sorry that your experience was not up to your expectation. We'd love to make things right if you give us another chance.

Porlamar team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. januar 2012

Styr unna.Ha med innsektmiddel.Elendige senger.Veldig lytt.
Fikk rom helt nede.(Kan være bedre oppover i bygget)

Dato for oppholdet: desember 2011
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
7  Takk, dagsland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jose Jaurrieta, Director General på Porlamar Apartments - Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. april 2022
Google-oversetting

Thank you for sharing your comments.
We are sorry that your experience was not up to your expectations.
We'd love to make things right if you give us another chance.

Porlamar team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. januar 2011

Min kone og jeg bodde på dette hotelle i en måned vinteren 2010 / 2011. Betjeningen på hotellet var hyggelige og renholderene gjorde etter forhodene en god jobb. Det var mye smådyr både på badet og soverommet, vi måtte bruke insektsmiddel. Kafeverten spilte høy og ensformig musikk og kom stadig med ensformige rop om "vitamina, proteina, Boogi Boggi og Arriba Arriba", dette ble svært slitsomt etter de første to dagene for oss som bodde nær kafeen. Etter nyttårfesten hadde noen spydd fra kafeen og ned på terrassen vår en lite trivelig opplevelse. Det absolutt verste med dette hotellet var at det manglet luftemulighet på soverommet. Jeg har vært 12 ganger i Puerto Rico og aldri før klaget på hotellet der jeg har bodd men i dette tilfellet er mitt råd er finn et annet hotell eller bli hjemme.

Dato for oppholdet: desember 2010
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
5  Takk, kayzo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jose Jaurrieta, Director General på Porlamar Apartments - Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. april 2022
Google-oversetting

Thank you for sharing your comments. We are sorry that your experience was not up to your expectations. We are happy that you liked our personal, as we are here for you.

Do not hesitate to contact Porlamar, no more loud music around here. We'd love to make things right if you give us another chance.

Porlamar team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser