Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Orbitz.com
Algotels
StayForLong
Expedia.com
Se alle 11 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (131)
Filtrer anmeldelser
131 resultater
Vurdering fra reisende
33
33
34
10
21
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
33
33
34
10
21
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 131 anmeldelser
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Vi hadde rom Nr 126. Det værste rommet/leiligheten vi har fått noensinne. Møkkete, løse lamper/ledninger/kontakter. Fukt skader, datt av biter av vegger og tak. Dårlig luft kvalitet grunnet fuktskader. Hoved dør fungerte ikke, skittent/ødelagt kjøleskap. Skittent sengetøy og dusjforheng. Utsikt mot en grushaug og en husvegg. Fikk heldigvis byttet hotell etter to dager.
Det var ingen andre å se hverken ved basseng eller «restauranten».

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 579idas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jose Jaurrieta, Director General på Porlamar Apartments - Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. januar 2022
Google-oversetting

Hi Hamar, we appreciate you taking the time to write a review and bring these issues to our attention. We want you to know that we have solved this situation. We’d love a chance to make this right, so we hope you’ll consider visiting us again. If we can deliver an exceptional experience for you, we hope you’ll consider editing your review.

Regards,
Team Porlamar

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2018

Jeg bodde der fra 8.-15.11 i år. Rommene var helt greie. Så ut til å være nymalt med nyere gardiner og dusjforheng. Egen ny varmtvannstank. Det eneste negative er vel at sengetøyet ikke er av nyere dato. Det ligger nært til restauranter og nært til fjellet for folk som liker fjellturer. Det er lite støy og et av de bedre hotellene i "Nydalen" etter mening.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, KnutB538
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jose Jaurrieta, Director General på Porlamar Apartments - Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. januar 2022
Google-oversetting

Thank you for taking the time to write this, for your kind words about our business. We really appreciate both the kindness and the honesty of your opinion. As you could observe we care very much about the cleaning, we will share your fine words with our team.
We hope to see you again soon!! We’re looking forward to making your experience even better in the future!


Regards,
Porlamar team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Må si at første inntrykket var bra fin rom me fin utsikt å sol hele dagen Vi bodde på rom 207 hyggelig personale å alt var ok sengene kunne vært bedre men et plus er vann tilførslen den var god og stabil Men alt dette hjelper ikke når ho som svirre rundt å ser ut som ho vasker ikke vet ka ho holder på me Mest skitat hotell vi noen sinne har bod på så aldrig mere Porlamar hotell

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, U6239SZmichaeln
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
puntarey, reservas på Porlamar Apartments - Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2018
Google-oversetting

Hello Michael,
we apologize for these words. From the hotel we work to solve any kind of event since our sole goal is that our customers feel at home. It's a shame that you have not commented your problems at the hotel to solve it. Thank you for your comment, this helps us try harder. Greetings Porlamar

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. september 2018 via mobile enheter

Styr unna denne plassen, sov der kun 1 natt før vi bestilte oss rom på ett annet hotell.
Var små kryp overalt, sengen luktet urin, barnesengen luktet sterkt urin, ufattelig dårlig luftemuligheter.
Ikke vindu på soverommet.

Hadde holdt meg hjemme, hvis dette hadde vært det eneste ledig. En skam at reiseselskaper samarbeider med Porlamar. Hold dere unna!

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 281evenm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jose Jaurrieta, Director General på Porlamar Apartments - Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. januar 2022
Google-oversetting

Thank you for your feedback, Even

I’m sorry to hear about your experience and that our staff didn’t meet the level of service we strive for. We would like to invite you to visit us again and give us the oportunity to change your opinion.

All the best,
Porlamar

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2016

Vi er her for andre gang og er veldig fornøyde. Dette er akkurat slik vi liker det. Et lite og hyggelig hotell som en solrik stor terrasse med sjøutsikt. Dette er ikke luksushotell, men et koselig lite hotell med akkurat det du behøver for et flott opphold. Velg leilighet med havutsikt da noen få av de laveste leilighetene kan gi litt dårlige solforhold. 3 minutter og gå til et lite senter som rommer noen av de beste resturantene i Puerto Rico. Stor matbutikk like ved i samme senter. Velholdt bassengområde med basseng bar med servering av matretter.

Dato for oppholdet: desember 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Kurt G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jose Jaurrieta, Director General på Porlamar Apartments - Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. februar 2022
Google-oversetting

Dear Kurt
thank you to taking the time to give us your feedback. We are pleased that you choose to spend the holliday in our hotel,again as our number one priority is to delight our guests by giving our best service, and we are pleased that you notice that during your stay.

regards,
Porlamar

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser