Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra utvalg av kjøtt og vin”

Restaurante El Cenador Grill
Vurdert som nr. 40 av 209 Restauranter i Puerto Rico
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 11 - USD 33
Kjøkken: Spansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken, Spesielle anledninger, Romantisk, Vakker utsikt, Familier med barn
Middagsalternativer: Lunsj, Frokost, Middag, Sent på kvelden, Privat middag, Reservasjoner
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Som vanlig har dette stedet bra utvalg av grillet kjøtt og vin. Utstillingsmonter som viser kjøttstykkene. Bra utvalg av vin. Service var ikke topp ved dette besøket. Opplevd bedre service der tidligere

Dato for besøk: november 2018
Takk, andreO-NOR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Fermino, Gerente på Restaurante El Cenador Grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2018
Google-oversetting

Dear Andre,

thank you very much for giving us such a good opinion and we hope to see you again in order to improve it. We hope you have enjoyed a lot with us. On your next visit we hope you are very happy with the service.

A greeting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (959)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3741 av 959 anmeldelser

Anmeldt 26. oktober 2018 via mobile enheter

Vi var 3 vennepar som ble anbefalt denne restauranten, og vi gikk dit i kveld for å feire 60 årsdag til den ene i reisefølget. Det skulle vi ikke gjort. Servicen var dårlig, vin og mat ble servert svært ulikt, og minst 8 forskjellige servitører var innom bordet. Maten smakte vel greit nok, men servicen dro veldig ned, særlig med tanke på at plassen faktisk er ganske dyr og. Anbefales ikke.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Torill D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Fer G, Gerente på Restaurante El Cenador Grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Toril,

we regret that you have not been to your liking. Could you accompany a photo of your food or bill? In our restaurant there are not eight different waiters, we are a small family restaurant. Each dish is served differently because they are different, meats, fish or seafood have different side dishes. We hope to see you again and that you can change your opinion about us.

a greeting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. oktober 2018 via mobile enheter

Kom hit i et følge på 10. Meget hyggelig betjening viste oss bordet og tok bestilling av drikke. Alle servitørene hadde topp humør. Lokalene meget stilig og innbydende. Maten var rett og slett fantastisk. Husker ikke retten, men de fleste av oss bestilte en kjøttrett som var på deling. Nydelige smaker.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 595martinf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Fer G, Gerente på Restaurante El Cenador Grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. oktober 2018
Google-oversetting

Thank you very much for your opinion. We are happy to hear that you enjoy an unforgettable experience us. Hope to see you soon.

A greeting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. oktober 2018 via mobile enheter

Var der for en uke siden, veldig trivelig å være der, hyggelige folk og god mat!
Spiste biff med tilbehør og milkshake til dessert, veldig godt!

Dato for besøk: september 2018
Takk, norwaykaren
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Fer G, Gerente på Restaurante El Cenador Grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. oktober 2018
Google-oversetting

Thank you very much for your opinion. We are happy to hear that you enjoy an unforgettable experience us. Hope to see you soon.

A greeting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2018 via mobile enheter

Hyggelig til å begynne med. Svært dårlig biff, lite tilbehør og overkokte grønnsaker. Da vi ikke spiste opp ble servitør oppriktig sur og ble svært frekk.

Kommer ikke tilbake, punktum.

Hold dere unna

Dato for besøk: august 2018
2  Takk, 457christerv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Fer G, Director de Relaciones Públicas på Restaurante El Cenador Grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2018
Google-oversetting

Dear Christer,

Thank you very much for giving us your opinion.
We are very sorry that you have taken that impression on us.
To be able to verify it, could you attach a photo in our restaurant, the ticket or justify in any way that you have been here?

This way we will be able to value it and improve it every day.

a greeting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurante El Cenador Grill, så også på

Puerto Rico, Gran Canaria
 
Puerto Rico, Gran Canaria
 

Har du vært i Restaurante El Cenador Grill? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.