Randi H
Go to your Happy Price
0.6 km fra Hotel Terraza Amadores
Se flere hoteller i Puerto Rico
Anmeldt 9. november 2019 via mobile enheter

Rene fine leiligheter. Passe store. Bestilte gjennom TUI hvor det står som en firestjerners etablissement. Det er det IKKE. Det er to stjerner. Vi bestilte med frokost. Du får det samme hver eneste dag og særdeles lite utvalg. Ingen Air Condition (bor du på bakkeplan har du heller ingen luftemulighet om natta) og Wi-Fi må du betale for.
Vi hadde nok ikke valgt dette stedet igjen, men betjeningen var hyggelige, og han som driver den bittelille bar/restauranten var også utrolig serviceminded og alltid blid. Bassengområdet var fint.

Dato for oppholdet: november 2019
1  Takk, AinaJ19
Anmeldt 5. oktober 2019 via mobile enheter

Store gode rom og dusj ikke badekardusj. I 3 og 4 etasje har du flott utsikt over Amadores og du får sett solnedgangen fra mange av rommene. Maten var ikke god i restauranten på hotellet men det finnes masse gode restauranter i området. Utrolig koselig resepsjonist og stuepiker. Du kan leie vifte siden det ikke er air-condition. Og det er ikke wifi på hotellet, det koster 5 euro døgnet. Alt i alt veldig fornøyd med overnattingen.

Dato for oppholdet: oktober 2019
Takk, MiriamV270
Anmeldt 3. oktober 2019 via mobile enheter

Vi bodde her 11 netter. Fin leilighet med god seng. Kort vei til strand. Savnet air-condition, spesielt om natta da det var svært varmt. For at det skulle bli litt kjøligere måtte vi sove med åpen altandør noe som ofte førte til at vi ble vekket av støy fra trafikken. Hyggelig og hjelpsom betjening.
Hotellet har ikke gratis wifi. Pris 5 euro for ett døgn eller 20 euro for en uke. Vi syntes dette var svært kostbart. Vær også oppmerksom på at disse prisene gjelder kun for tilgang til wifi på en telefon, pc eller nettbrett.

Dato for oppholdet: oktober 2019
Takk, frankj277
Anmeldt 2. august 2017 via mobile enheter

Flott plassering kort vei til strand. Var ikke aircondition på hotellet noe som trekker litt ned. Kunne med fordel vært parasoll på balkongen da det var uholdbart å sitte der før sola gikk ned. Store , fine rom. Personalet var hyggelig spesielt Bong som driver restauranten. Han vet virkelig hvordan han kan få folk til å trives. Fine priser på maten også. Bassenget var åpent så lenge det var folk som ville bade. Vær obs på en ting. Når vi skulle bestille taxi til neste hotell fikk vi oppgitt ett Nr på taxi. Viktig at vi ser at det er rett nummer. Damen i resepsjonen sa at det hendte ofte at drosjesjåfører som kjørte forbi og fikk se at det var oppstilt masse bagasje ofte stoppet og sa det var de som var bestilt. Dette skjedde med oss men hun som bestilte taxi for oss kom ut og det ble litt diskusjoner. Det blitt hotellet som må ta regningen når den opprinnelige drosjen som vi har bestilt kommer og vi er dratt med en annen . Simpelt gjort mot hotellpersonalet. Kommer kanskje tilbake om det blir installert aircondition ♥️

Dato for oppholdet: august 2017
3  Takk, Florence670
Anmeldt 29. juni 2017 via mobile enheter

Vi har benyttet hotellet 4 ganger på vår og sommer. Store velinnredde 2 romsleiligheter med god plass, og gode senger. Rolig hotell helt i nærheten av Amadoresstranden, butikk, busstopp, og stor parkeringsplass like ved om man leier bil.

Dato for oppholdet: juni 2017
1  Takk, 927geirk