Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
4 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 86
Vis tilbud
Hotels.com
USD 84
Vis tilbud
Agoda.com
USD 86
USD 79
Vis tilbud
Expedia.comUSD 84
TravelocityUSD 84
PricelineUSD 86
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 767)
Filtrer anmeldelser
1 767 resultater
Vurdering fra reisende
914
573
171
66
43
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
914
573
171
66
43
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 1 767 anmeldelser
Anmeldt 15. oktober 2018

Ble kjørt til Sun Suite Hotel og ble mottatt av en veldig hyggelig dame i resepsjonen. Fikk en fin leilighet med stor terrasse , bra kjøkken med kaffekoker og div, Rent og pent og hyggelig personal . Flere butikker i 1 etasje, dette hotellet er et fin familie hotell.

Dato for oppholdet: november 2017
Takk, Arild J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Servatur, Guest Relations Manager på Servatur Terrazamar & SunSuite, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Arild J,
We are happy to see that we have met your expectations and enjoyed your time with us.

Our spacious terraces and the comfort of our facilities as well as the friendliness of our staff, make ServaturTerrazamar & Sun Suite
an ideal place to spend your holidays.

We remain at your disposal without interruption in case you wish to contact us.

Kind regards.
Servatur Terrazamar & Sun Suite.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. mars 2018

Vi har bodd her i 4 uker og vi er veldig fornøyd med oppholdet.Rommene er litt slitt,men sengene er veldig bra.Kort avstand ned til sentret og alle heisene er godt og ha for de som er dårlig til beins.Vi gikk fra sun suite hver dag flott vei og trapper herfra

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, sijha
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Servatur, Public Relations Manager på Servatur Terrazamar & SunSuite, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mars 2018
Google-oversetting

Dear sijha

Thank you so much for sharing your experience at Servatur Terrazamar & Sun Suite.
Comments like yours help us every day to keep improving.

We are happy to know that you enjoyed your holiday of 4 weeks at Servatur Terrazamar & Sun Suite. That during your stay you were very happy with the beds and found the lifts good for people with walking difficulties. Also that you liked the situation of the hotel in Puerto Rico.

If you would like to make now your next booking, please feel free to contact us via email sunsuite@servatur.com and Terrazamar@servatur.com

We wish to welcome you again at Servatur Terrazamar & Sun Suite

Warm regards from Gran Canaria.
Servatur Terrazamar & Sun Suite.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. februar 2018

Ved første øyeblikk virket dette hotellet helt greit. Vi hadde bestilt i rojal bygningen i 4. etasje med jaquzzi. Men etterhvert ble det dårligere. Jaquzzien var et boblebadekar hvor det ikke ble varmt vann. Frokosten var egentlig uapettelig. Klinete fat. Slitte møbler og når det regnet en dag rant vann fra tak mm. Håndklær og bøtter sto overalt i bygningene. Men det verste var da vi skulle pakke dagen før, da var klær og kofferter fulle av små maur. Hadde den jobben. Personalet kom og sprayet og hjalp til. Det positive ved dette stedet var flott stor veranda og veldig hyggelig og flinke vaskedamer.

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Tusy1234
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Servatur, receptionist på Servatur Terrazamar & SunSuite, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. februar 2018
Google-oversetting

Dear Tusy1234,
First of all thank you very much for taking the time to write your experience at our hotel, this help us to keep improving our services.
Secondly, on the name of Servatur and all the team of Servatur Terrazamar & Sun Suite we want to apologize for the inconvenient you have suffered during your stay at the Royal Suites. First with the Jacuzzi and the furniture, also apologize for the problems we have had during this rainy winter, we have taken good notes of your comment and we are already working to solve every issue that have happened during your stay.
We also would like to thank you very much for your nice words regarding our Terraces and the housekeeping.
If you need any other information or you are thinking in coming back, do not hesitate in contact us by email or telephone and it will be a pleasure to help you with anything you may need, we are 24/7 at your disposal.
We hope to see you soon again at Servatur Terrazamar & Sun Suite.

Warm regards,
Servatur Terrazamar & Sun Suite.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. februar 2018 via mobile enheter

Et dårlig, slitt, skittent Hotel/ leilighet. Hadde «luftegård» (terrasse) full av dueskitt med piggtrådgjerde på toppen. Frokost salen hadde skitne kopper og fat, ble stengt etter noen dager.
Det eneste gode var at det var gode senger med dyner. Og et bra Internett.

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Mette S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
pilarderada, receptionist på Servatur Terrazamar & SunSuite, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. februar 2018
Google-oversetting

Dear Mette S
Thank you for sharing your experience at Servatur Terrazamar & Sun Suite.
Regarding the issues notified, we would like to inform you that our team has attended to them. We are sorry for the inconvenience caused to you. Thank you for your information.
We will make our biggest efforts to improve in all these aspects.
We are happy that you found the beds and duvets comfortable and the Wi-Fi good.
We would love to see you again soon so that we can demonstrate the changes made.
Warm regards from Gran Canaria.
Servatur Terrazamar & Sun Suite.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. februar 2018 via mobile enheter

Vi bodde i Royal bygningen i 3. Etg. Flott leilighet, fint bad og flott soverom. Kjøkkenet var funksjonelt og stuen var bra. Men, sofaen var ikke egnet til å oppholde seg i. Denne var det eneste v ikke var fornøyd med. Flott renhold, ren leilighet og INGEN insekter. Stor og flott veranda, men veldig nedslitte møbler. Hyggelig betjening som var innom hver dag og ryddet, vasket og til og med tok oppvasken. TV fungerte med 2 norske kanaler, men kanaloppsettet virket som at det er noen år siden teknisk personale gikk igjennom oppsettet på fjernsynet. Fikk ikke sjekket svømmebassenget, men personen som driver pool-baren burde ikke vært dær, dessverre. Hans tilstedeværelse gjorde at vi skygget unna baren. .

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, SteinIvarP
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
pilarderada, Guest Relations Manager på Servatur Terrazamar & SunSuite, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. februar 2018
Google-oversetting

Dear Stein P,

First of all we want to thank you for choosing Servatur Terrazamar & Sun Suite for your holidays,
On the second hand we want to apologize for the inconvenience you have had during your stay at our hotel, we have taken notes of those problems and we are already working to make you feel like home.
We are pleased that you liked the bedroom, bathroom and living room and large terrace. That you found the daily cleaning service good and that there were no insects.
We hope to have the chance to welcome you soon again at Servatur Terrazamar & Sun Suite which we know it will be fully satisfactory.
If you have any other questions do not hesitate in contact us by email or telephone and we will be pleased to help you in anything you may need, remember that we are 24/7 at your disposal.
Best Regards,
Servatur Terrazamar & Sun Suite.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser