“Prøver en annen plass neste gang.”
Anmeldelse av Wakiki bar restaurante

Wakiki bar restaurante
Vurdert som nr. 166 av 202 Restauranter i Puerto Rico
Prisklasse: kr 599 - kr 1 198
Anmeldt 23. november 2023 via mobile enheter

Spiste lunsj sammen med et vennepar. Pizza, skalldyrsuppe og geitost salat. Helt greit, men ikke noe stor opplevelse.

Dato for besøk: november 2023
Takk, Hilde S

Anmeldt 3. januar 2023 via mobile enheter

Oppi all «harryfaktoren» Puerto Rica har å
By på ble dette
En høydare… så
Fantastisk mat 😘 jeg kommer nok ikke igjen til Puerto Rico pga alt annet
Men om jeg skulle kommet
Tilbake var det denne restauranten

Dato for besøk: januar 2023
Takk, ankilie
Anmeldt 16. januar 2022 via mobile enheter

Maten vi fikk var jevnt over ikke god. Jeg fikk en kyllingrett der sausen var en altfor søt smørje, og kyllingen var så tørr at den vokste i munnen. Greide ikke svelge den. Risen var ok. «Carbonara» var en fløtepasta med stekt kokt skinke isteden for bacon/guanciale. Smakløs «bolognese».
Mineralvannet fra flaske som ble åpnet ved bordet var veldig bra. Styrer unna dette stedet ved neste besøk til GC.

Dato for besøk: desember 2021
Takk, NavigatorERV
Anmeldt 8. august 2021 via mobile enheter

Kjedelig Cesarsalat. Uoppmerksom betjening. Følte meg lite ivaretatt. Nok andre restauranter i nærheten, styr unna.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Mariusler
Anmeldt 2. juni 2019

Schnitzel var uten smak og var veldig tynn og hard. Lite grønnsaker som var vasne. . Ga ikke noe bra inntrykk

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Marijke K

Reisende som så på Wakiki bar restaurante, så også på

Puerto Rico, Gran Canaria
Puerto Rico, Gran Canaria

Har du vært i Wakiki bar restaurante? Del dine erfaringer!