Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Frokost ”
Anmeldelse av Taj Palace III

Taj Palace III
Vurdert som nr. 4 av 208 Restauranter i Puerto Rico
Prisklasse: USD 15 - USD 30
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. desember 2018 via mobile enheter

Bra frokost her selv om dette ikke er en utpreget frokost restaurant. Men Dei opererer med tre priser skilt ved inngangen viser en pris, spansk meny litt mer og engelsk meny ca en euro mer en skiltet ved inngangen , kom med masse svada da jeg arestert dem for dette. Ser praksisen er den samme etter 4 dager. Middagen på kveld var god. Gambas tandoori med ris , litt lite smak og alt for mye løk. Men prisen på 50 euro for to inkludert drikke er til og leve med . Service vennlig betjening på kvelden. Alt i alt ok men ikke mer.....

Dato for besøk: desember 2018
Takk, geirj0nnys
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
489johnnyr, Owner på Taj Palace III, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. desember 2018
Google-oversetting

Hello sir,I believe this review is not for our restaurant but some other restaurant..
We are taj palace 3
Open from 15:00 till 23:00 and only authentic indian food.we don’t open in morning or serve breakfast or have any signs.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (360)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2630 av 360 anmeldelser

Anmeldt 22. desember 2018 via mobile enheter

Hadde store forventninger til denne restauranten. Men ble særdeles skuffet. Bestilte en forett lam tandori og en med reker på indisk fritert brød. Tandori kom på en alt for varm plate og grønnsakene ble brent. Den m reker var ok. Men lite smak. Ble anbefalt hovedrett m lam. Desverre smakløs og tam. Bestilte medium men den var rett og slett kjedelig. Gjennomsnittlig indisk. Det luktet brent hver gang de kom ut med mat og masse røyk. Alt for varme plater. Men nan brødet med hvitløk var kjempegodt og hyggelig betjening som pluss. Men kommer ikke tilbake. Rene toaletter.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Linda S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
489johnnyr, Owner på Taj Palace III, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. desember 2018
Google-oversetting

We respect your opinion and review of 2 stars for our food but we don’t agree with it..
All tandoori food(made in indian owen) is supposed to be served in sizzling hot plates with lot of smoke.
And for the main course the most easiest thing for us too add chilly in food,make it hot and serve it,but our chef doesn’t do it.
Indian food doesn’t mean spicy food.
An authentic indian curry has more than 13 to 14 different species and our experienced chefs uses all of them in its correct medium.
The result of which is the day you had dinner in our restaurant,
We served over 20 more tables from which 3 gave 5 stars in trip advisor and 2 guest rated us in google page..
Anyways as I said we respect your opinion but don’t agree with it and other customers who read reviews should know about it.
Thanks
Regards
Johnny

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. desember 2018 via mobile enheter

Denne plassen vraket alt som blir sagt om maten i porto traktene dette var kvalitet framfor kvantitet. Anbefales på det høyeste. God betjening, rent og velordnet kjøkken (innsyn fra utsiden) og en smak av India dem kan være stolt over. Takk for maten Taj Palace lll

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, Svidar1980
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
489johnnyr, Owner på Taj Palace III, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. desember 2018
Google-oversetting

thanks for choosing taj palce 3,and giving us a excellent review.
it really means a lot to us our customer satisfaction.
hope to see you soon again,
regards,
johnny and taj palace 3 team..

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. desember 2018

Liker godt å spise Indisk mat, og valget falt på denne restauranten. Og jeg ble ikke skuffet! Veldig hyggelig personale som ga utmerket service. Maten var slik Indisk mat skal være med mørt og velsmakende kjøtt som var passe sterkt krydret. Her må jeg si at det er en av de beste Indiske restaurantene jeg har vært på. Kan anbefales for de som er glad i Indisk mat. Veldig bra!

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, osmasen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
489johnnyr, Owner på Taj Palace III, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2018
Google-oversetting

taj palace 3 team,thanks you a lot for coming and enjoying a dinner at our restaurant,
we also thank you for your sincere review on this page for us,
hope to serve you soon again.
regards,
team taj palace 3.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. desember 2018 via mobile enheter

Litt vanskelig å finne riktig da det er fler restauranter med samme navn, men denne er Taj Palace III, NB tlf; 602490864. Vi ringte feil da det på nettet var feil. Stedet er enkelt som fler skriver, men maten fantastisk. Prøv Chicken Masala butter, en selvskreven vinner og veldig gode Nan brød. Gled dere.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Theodor73
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
489johnnyr, Owner på Taj Palace III, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. desember 2018
Google-oversetting

thanks for enjoying your dinner at our restaurant and giving us a 5 star review,,i have logged in trip advisor management now and our phone number will be changed as soon as possible..regards from taj palace 3 team.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Taj Palace III, så også på

 
Puerto Rico, Gran Canaria
 

Har du vært i Taj Palace III? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din