Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales!”

Happy Valley Indian Restaurant
Vurdert som nr. 8 av 208 Restauranter i Puerto Rico
Kjøkken: Indisk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Store grupper, Romantisk, Familier med barn
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 15. november 2018 via mobile enheter

Var 12 stk. til bords. Meget hyggelig servitør med stålkontroll på bestillingen. Maten var topp med store porsjoner.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Scenic59387564580
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 282)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3640 av 1 282 anmeldelser

Anmeldt 12. november 2018 via mobile enheter

God indisk mat. Spist her en gang og en gang takeaway. Anbefaler happy valey special eller butter chicken. Er du vant til indisk mat så be om det i styrke. Jeg bestilte en vindaloo men var ikke sterkt i det hele tatt så servitøren ba meg gi beskjed neste gang. På take away gjorde jeg dette og fikk levert vindaloo saus ved siden av for å spice opp de andre rettene.

Dato for besøk: november 2018
Takk, jonasbegood
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Her har vi spist et par ganger denne uken, herlig indisk mat og flott betjening som kan anbefales. Ligger bortgjemt til i andre etasje kjøpesenter Puerto Rico, men er absolutt verdt et besøk.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, 722helger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. oktober 2018 via mobile enheter

Først og fremst valgte vi denne restauranten fordi de ansatte ikke var pågående når vi kom gående mot restauranten. Altså; Nydelig middag!! Fantastisk god service!!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Ida-Merethe L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. oktober 2018

Ypperlig service og knall god mat. Når prisene er hyggelige i tillegg så kan jeg varmt anbefale denne

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Bernt S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Happy Valley Indian Restaurant, så også på

Puerto Rico, Gran Canaria
Puerto Rico, Gran Canaria
 
Gran Canaria, Kanariøyene
Puerto Rico, Gran Canaria
 

Har du vært i Happy Valley Indian Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din