“Nydelig autentisk mat”

Kjøkken: Indisk, Internasjonalt
God for: Familier med barn, Romantisk, Store grupper
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 23. desember 2018 via mobile enheter

Veldig godt inntrykk av maten; smaken stod til forventningene og vel så det. Servicen var god og betjeningen var interessert i gode matopplevelser, selvom lokalene, en liten «boks» i hjørnet på senteret gir et noe turist-maskin preg. Dette er kompensert med vakre motiver fra Nepal og en betjening som faktisk har tilknytning til området maten opprinnelig er fra. Vi fikk ekstra service og prisen er moderat. Vi la spesielt merke til den rause porsjoneringen av vin; virkelig «value for money». Fast klientell og stadig mye folk viser at dette er riktig sted for å få autentisk, indisk mat av mennesker som kan sitt fag.

Takk, AxelB275

Anmeldt 18. desember 2018 via mobile enheter

Vi valgte å prøve denne restauranten etter å ha lest gode anmeldelser på Tripadvisor. Vi ble ikke skuffet. Rikholdige og godt tilberedte retter som vi begge var enige om smakte fortreffelig. God service og overkommelige priser tilsier at her vil vi gjerne komme tilbake.

Takk, Terje E
Anmeldt 17. desember 2018

Vi besøkte stedet 2 ganger i desember 2018. Menyen var rikholdig med meget stort utvalg, noe som kan føre til at det blir vanskelig å bestemme seg. Ekstrapoeng får stedet for rikholdige vegetaralternativer. Vi spiste her 2 ganger, begge gangene spiste vi retter som betjeningen anbefalte og som smakte fortreffelig. Porsjonene er store, så man går ikke sulten derfra. Happy Valley kan konkurrere med indiske restauranter andre steder i verden uten problemer. Personalet var imøtekommende og serviceinnstilt, vi ble godt ivaretatt. Vil ikke nøle med å anbefale stedet til andre og besøker gjerne stedet igjen selv.

Takk, LiseHP123
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Nydelig mat, og meget hyggelig betjening. Vi ble virkelig godt ivaretatt, og skal garantert tilbake flere kvelder.
Anbefales!!

Takk, b_rrew2018
Anmeldt 8. desember 2018 via mobile enheter

Ypperlig smak ,store porsjoner både på mat og drikke. En variert meny,men likevel god kvalitet på alle retter (vi var der tre ganger på en uke og prøvde mye forskjellig).Veldig god service.
Absolutt å anbefale!

Takk, W5904ANcharlottel

Reisende som så på Happy Valley Indian Restaurant, så også på

Gran Canaria, Kanariøyene
Puerto Rico, Gran Canaria

Har du vært i Happy Valley Indian Restaurant? Del dine erfaringer!