Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God indisk mat”

Happy Valley Indian Restaurant
Vurdert som nr. 10 av 209 Restauranter i Puerto Rico
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Indisk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Store grupper, Romantisk, Familier med barn
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 26. januar 2019 via mobile enheter

Svært god indisk mat, rikholdig meny. Hyggelig og service innstilt betjening. Beliggenheten og atmosfæren var helt grei, men ikke avgjørende for opplevelsen av måltidene.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, KjetilT345
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (1 337)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3236 av 1 337 anmeldelser

Anmeldt 7. januar 2019 via mobile enheter

Helt fantastisk mat. Akkurat slik et skikkelig godt indisk måltid skal smake. Selve restauranten er i seg selv ganske alminnelig og glir med andre ord rett inn i senterets gjennomgangstema. Servicen er det ingenting å si på. Om du er glad i indisk mat er denne restauranten et must.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 58evenh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. januar 2019 via mobile enheter

Har vært her mange ganger i flere år. De holder meget god standard på mat. I tillegg er det trivelig å sitte på denne restauranten. Hjelpsomme og trivelige kelnere. Trekker en stjerne, da de var litt stresset sist. Tok litt tid å få regningen. Absolutt en av de beste indiske, og de har også store porsjoner. Anbefales.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Obetten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. januar 2019 via mobile enheter

Hyggelig betjening, nydelig mat og ikke pågående innkastere. Rett og slett indisk mat som den skal være. P.S. Toalettet var skittent.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, jorunns808
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. desember 2018 via mobile enheter

Vi valgte set-meny for å få prøve noe nytt, og vi falt for mangokylling - og måtte tilbake etter noen dager for en reprise.
Hyggelig betjening.
Anbefales!

Dato for besøk: desember 2018
2  Takk, FrkDingo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Happy Valley Indian Restaurant, så også på

Puerto Rico, Gran Canaria
Gran Canaria, Kanariøyene
 
Puerto Rico, Gran Canaria
 

Har du vært i Happy Valley Indian Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.