“God mat, vannshow med lys og eventyrbrus”

Taj Palace Indian Tandoori
Vurdert som nr. 39 av 198 Restauranter i Puerto Rico
Kjøkken: Indisk
God for: Store grupper, Familier med barn
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Middag, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 13. januar 2024 via mobile enheter

Veldig god mat. Hyggelig personell som gjorde kvelden helt topp. Veldig fint lokale. Også et kult vannshow kl. 20 med lys man kunne nyte med en god eventyrbrus.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Jacob C

Anmeldt 12. januar 2024

Topp service og veldig bra mat. Ligger heldigvis utenfor turisttrykket i Puerto Rico, i et rolig område ved havnen

Dato for besøk: januar 2024
Takk, steinidars2022
Anmeldt 29. oktober 2023 via mobile enheter

Vi hadde gledet oss til å spise middag her.Da vi hadde lest alle de gode anmeldelsene.
Vi fikk raskt bord ute,og her stopper det.
Tok lang tid før vi fikk bestilt drikke,og en god stund før vi fikk bestilt mat.Han som tok opp bestilling virket stresset og var all over the place ….
Så ventet vi i ca .40 min før vi fikk maten vi hadde bestilt .
Fortett og hovedrett fikk vi samtidig.
Det ble til at de tok tilbake forretten.
Så alt i alt var dette ikke noen hyggelig opplevelse .
Takk for oss.Vi kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Irene F
Anmeldt 28. oktober 2023 via mobile enheter

Bra service og god mat, ble tatt godt imot, fant raskt bord og vi var i gode hender, var rundt oss og spurte om det var bra eller noe var savnet, anbefales

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, andres355
Anmeldt 26. februar 2020 via mobile enheter

Veldig fornøyd med besøket her. Ble møtt av veldig hyggelig betjening. Vi valgte å sitte inne der det var rolig og koselig atmosfære. Maten kom kjapt og var særdeles god! Alt i alt en kjempegod opplevelse. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, EdwardBi

Reisende som så på Taj Palace Indian Tandoori, så også på

Gran Canaria, Kanariøyene

Har du vært i Taj Palace Indian Tandoori? Del dine erfaringer!