“Kjempefin restaurant med veldig god mat og hyggelig personale”
Anmeldelse av Volare

Volare
Vurdert som nr. 168 av 217 Restauranter i Puerto Rico
Anmeldt 13. desember 2018

Etter å ha prøvd restaurantene ved El Greco noen dager med litt slitsomme innkastere og litt varierende mat og misfornøyde kelnere hvis vi ikke var så sultne og delte en pizza, så fant vi Volare 100 m. lenger bort, mot moloen. Superhyggelig personale, og veldig god mat. Flott utsikt fra 2. etg. og billigere enn de fleste andre, og god husets vin. (10,5€)
Kan anbefales!
Tom B.

Takk, Berntzen
Anmeldt 9. januar 2019 via mobile enheter

Anmeldt 7. januar 2019 via mobile enheter

Anmeldt 2. januar 2019 via mobile enheter

Dato for besøk: januar 2019

Reisende som så på Volare, så også på

Puerto Rico, Gran Canaria
Puerto Rico, Gran Canaria

Har du vært i Volare? Del dine erfaringer!