Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Indrefilet”
Anmeldelse av Bahia Playa

Bahia Playa
Vurdert som nr. 101 av 208 Restauranter i Puerto Rico
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 14. desember 2018 via mobile enheter

Forferdelig opplevelse.
Maten var smakløs.
Kjøttet var seigt.
Bordet var så skittent at duken satt klistret til armen.
Hold dere unna!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, RubKrok
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (354)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 354 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Siste kveld. Ville gå litt i utkanten. Gikk inn og ble møtt av hyggelig kelner. Fikk henvist bord og et norsk flagg kom på bordet. Ligger helt ut mot sjøsiden der vi kunne føle med noen som fisket fra moloen. Maten var grei,men ikke mer enn det. Kommer gjerne tilbake hit.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, WKar2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. mars 2018

Her har dem god mat, blandt annet Canaria suppe, full av vitaminer, er en opplevelse å komme på Bahia Playa, hyggelig betjening

Dato for besøk: februar 2018
Takk, kjelkjo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. februar 2018

Feiring av rund dag. Ba gjestene komme dit, restauranten ordnet felles bord, Alle hadde forskjellige bestillinger, men det ordnet de. Alle fikk maten samtidig, (25 gjester) Alle var storfornøyd med maten, særdeles hyggelig og servicemindede kelnere. Hadde en særdeles hyggelig kveld, Anbefales!!!

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Karioddveig
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. februar 2018 via mobile enheter

Kom inn i det som virket som en rolig og stille restaurant. Meget hyggelige servitører som beklaget og sa det var fullt ute på terassen, men det syns vi ikke var noe problem. Bestilte mat og drikke og satt og ventet da deres musikalske helt Tony Montana dukket opp med elpiano, trommemaskin og solbriller! Servitøren kom løpende og sa at nå var det plass på terassen, kom kom (igjen han var veldig hyggelig!), vi tenkte at terasse=ute og det kunne være godt å komme seg vekk fra denne forferdelige musikken de stelte i stand, men neida, vi havnet i et lokale stappfullt av 70-80åringer fra div sakndinaviske land-med flagg på bordene. Vi fikk også flagg maten kom og så god ut med unntak av en mistenkelig ihelkokt grønn guffe som muligens skulle forestille brekkbønner og gulrot..datterens lasagn var helt uspiselig. Hadde masse rare klumper og biter i seg som var umulig å identifisere og smakte ikke som noen lasagne hun noen gang tidligere har smakt. Mannens t-bone stek så god ut men var rett og slett rå inni, og smakte ufyselig. Selv spiste jeg lammekoteletter som var ganske gode, men grønnsagsguffa trakk måltidet ned. Kombinert med dansende pensjonister og Tony Montana på full guffe følte vi oss litt som i et surealistisk mareritt. Heldigvis gikk det an å betale for seg og gå derifra! Mem for all del, om du er danseglad pensjonist med sans for svisker fra poprockens spede begynnelse på max volum så er dette et bra sted å ha en morsom kveld vil jeg tro! En stjerne for hyggelig servitør og en stjerne for lammekotelettene

Dato for besøk: februar 2018
Takk, IselinP
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bahia Playa, så også på

Puerto Rico, Gran Canaria
 
Playa de Mogan, Mogan
Puerto Rico, Gran Canaria
 

Har du vært i Bahia Playa? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din