“Nydelig mat og god service”
Anmeldelse av Grill Costa Mar

Grill Costa Mar
Vurdert som nr. 30 av 204 Restauranter i Puerto Rico
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Fra middelhavsområdet, Sjømat, Spansk
God for: Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Lunsj, Middag, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 25. januar 2024 via mobile enheter

Vi hadde en nydelig havabbor (seabass) og en hvitvin fra Lanzarote som var en veldig god match.
God service. Anbefales.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Venture16383826804

Anmeldt 16. januar 2024

Rett og slett dårlig mat og dårlig service. Sur servitør, sand i maten, ødelagte konge reker( lite kokt så at det gikk ikke an å ta av skalle), like så blåskjell- går ikke an å spise nesten rå..Vi ble tilbud at retten skulle bli ferdig kokt men stemningen til det var ikke på plass, så vi takket nei og da ble alt fort ryddet fra bordet. Vi betalte full pris :) . Om eieren ønsker å kommentere: La det være, du har alltid rett uansett baserende på svar til andre kunder . Det går an å bli bedre. Lykke til videre.

• Atmosfære
1  Takk, Y E
Dessislava Tzvetkova, Director General på Grill Costa Mar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. januar 2024

Buenas tardes!
Claro que voy a contestar. Y no lo puedo dejar así como usted me indica! Camarero enfadado ? Tenemos cámaras de vigilancia instaladas en el restaurante y en la terraza . Saben porque ? No por mis empleados . Por personas como ustedes . Si el camarero tenía alguna actitud no deseada tomaremos medidas y os pido disculpas. Ahora . En primer lugar . Trabajamos solo mejillones frescos ! Vivos ! En el proceso de cocción ,una vez cuando se le abre la concha el mejillón está listo para consumir! Así que de crudo no tiene nada ! Si el langostino presenta dificultades para pelarle entonces se cocinó un poco más del tiempo ! No menos ! Esto demuestra escasos conocimientos culinarios por su parte ! Tristemente ahora está de moda ser viajero gourmet , cocinero amateur, crítico gastronómico! Páginas como The Fork , Tripadvisor deberían de dejar de existir! Porque gente como usted hacen daños ! Me pongo escribir por aquí , me pongo escribir por acá porque se quieren sentir importantes . Acumular puntos . Acumular estrellas para sentirse o apartar grandes viajeros y gourmet ! Esta es su único comentario en su vida !!!! Tanta necesidad tiene para llamar la atención ? Mi restaurante es un lugar muy normal ! Familiar ! Tenemos hijos ! Por nuestras venas corre sangre ! No es el mejor del mundo para nada . Pero para venir a cenar necesita 1 o 2 días de antelación! Esto significa que no hacemos las cosas tan mal . Lo que ocurre que los comensales vienen , cenan , disfrutan y siguen con su vida . No necesitan buscar atención por otro lado como usted ! El tiempo que perdió para escribir esta estupidez ,podría haberlo aprovechado para ir a tomar una copa vino y disfrutar de la vida .
Que tenga un buen día .
Un abrazo.

Anmeldt 31. desember 2023 via mobile enheter

Helt ok mat til lunsj. Vi hadde kylling baguette, hamburger med egg & gresk salat. 2 av 4 var fornøyde. Kylling baguetten var litt tør. Lite ventetid.

Takk, Trine I
Dessislava Tzvetkova, Director General på Grill Costa Mar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2024

Bueno !
Es una crítica positiva aunque con sólo tres estrellas ! Nuestras especialidades son pescado fresco, mariscos , paellas !
No sándwiches y baguettes !
Pero abrimos a las 9:00 de la mañana ,porque estamos ubicados en un puerto deportivo y los barcos salen con excursiones temprano y por esta razón tenemos carta de snack !
Pero no es nuestra prioridad .
Gracias

Anmeldt 24. desember 2023 via mobile enheter

Dårlig mat, ikke kokt eller stekt, når det ble klaget ble bordet ryddet og regning kom, den var det eneste som var det eneste som var i toppsjiktet.

1  Takk, OddK52

Ya conteste a su amigo más abajo !
Un saludo

Anmeldt 24. desember 2023 via mobile enheter

Dette var virkelig en stor skuffelse. Vi var 4 venner der. 3 av oss er kokker. Først tok det lang tid å få bestilt mat og drikke. En unggutt som var innom bordet er par ganger var så sur at det var skremmende. Bestilte kamskjell som forrett. De var små og ihjelstekt. SÅ til den store finale. 3 av oss skulle dele på fisk og skalldyrs fat. Vi prøvde å smake på alt, men det første vi får i munn er SAND. Deretter så var verken reker,» fisk» og div.annet ikke KOKT. Fikk ikke rensket noe. Og vi prøvde å vaske hender etterpå. Men en forferdelig lukt på hender satt i etter flere vask. Alt på fatet var en katastrofe. Vi klaget. Fikk tilbud om ny mat. Men det fristet absolutt ikke. Ba om regning, og da ryddet de alt av tilbehør i samme sleng. Og regning for 4 pers.kom på 90 euro.

1  Takk, Renate K

Tarde mucho tiempo contestar ante esta semejante barbaridad que usted acaba de escribir! Y de verdad todavía no se si merece la pena perder de mi tiempo! Los tres cocineros ? Que casualidad ! Me gustaría saber donde tienen ustedes sus restaurantes! Os hago una visita con mucho gusto ! Pero me voy a comportar de la misma manera como ustedes , los cuatros ! Arrogantes , prepotentes, soberbios ! Espero que no tienen esta actitud que tuvieron con nosotros con vuestros clientes!
Un abrazo

Reisende som så på Grill Costa Mar, så også på

Har du vært i Grill Costa Mar? Del dine erfaringer!