Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Deilig dansk mat”
Anmeldelse av Bambus Bar

Bambus Bar
Vurdert som nr. 81 av 208 Restauranter i Puerto Rico
Kjøkken: Dansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Barscene, Familier med barn, Store grupper
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Lunsj, Buffet, Uteservering, Reservasjoner
Anmeldt 23. januar 2019

Når du er lei av maten, tar du en tur inn her i «hulen» Her får du ekte danke retter, svineribbe, lun leverpostei, sild, eggekake, røde pølser og mye annet snadder. Grei plass å ta lunsj når man ligger på piren og soler seg.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Mikkamor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (98)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 98 anmeldelser

Anmeldt 6. november 2018

Inne i det trange smuget ligger Bambus Bar og frister med sildelunsj hver dag, og sildebuffé torsdager og søndager. Lekkert servert med øl og schnaps, til lunsj kan en dele en servering, men bør da bestille mer øl og rugbrød. Dit skal vi oftere.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, GlassMann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. oktober 2018 via mobile enheter

Spennende alternativer til all den spanske maten!
Valgte dagens rett som var en entrecote med pepper saus, diverse grønnsaker og salat. Kom med chips!
Kjøtt var mørt og særs smakfull. Hele komposisjonen var smakfult anrettet og grønnsakene var al dente.
Menyen besto av en forrett av hvitløksbrød. Etter eget ønske fikk jeg erstattet det med et enkelt sildesmørbrød komponert der og da. Godt med masse gode smaker!
Avsluttet med en irish coffe.
Sitter ute i en sjarmerende lite smau med noe gjennomsgangstrafikk.
Terningkast 6 til personalet. Helt greit prisivå.
Kommer tilbake!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, VisitStavanger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. mars 2018

Du finner B B ute på pir\en . Forsøk sildebordet som serveres hver torsdag og lørdag fra kl.12.00 ! Vær tidlig ute, populært sted hvor du kan nyte bufe for kun 6,5 E , øl og akkert kommer i tillegg til fornuftige priser. Velbekomme !

Dato for besøk: februar 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 4kjell_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. januar 2018 via mobile enheter

Deilig sildetallerken -anbefales! Serviceinnstilt betjening, vi kommer tilbake. Har vært der og spist hver gang vi har feriert i Puerto Rico

Dato for besøk: januar 2018
Takk, karinevan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bambus Bar, så også på

Puerto Rico, Gran Canaria
Puerto Rico, Gran Canaria
 
Puerto Rico, Gran Canaria
Puerto Rico, Gran Canaria
 

Har du vært i Bambus Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din