“Nydelig mat og koslig atmosfære”
Anmeldelse av Papi's Grill

Papi's Grill
Vurdert som nr. 155 av 207 Restauranter i Puerto Rico
Anmeldt 17. november 2023 via mobile enheter

Utrolig koselig sted i det nye, flotte, kjøpesenteret, Mogan Mall, rett ved den flotte fontenen. Plutselig kl 20:00 kom det også musikk og show fra fontenen, gøy å få med seg.

Rett og slett nydelig mat og drikke, god service. Vi kommer virkelig til å gå igjen. Vi kom til full restaurant og ble litt ventetid, men biffen var absolutt vært ventingen!

Dato for besøk: november 2023
Takk, Mira C

Anmeldt 10. oktober 2023 via mobile enheter

Vi var en familie på fire. Dessverre fremstod dette som en travel og hektisk restaurant. Måtte vente enormt lenge på maten. Flere andre bord reagerte også. Noen gikk. Vi fikk ikke kjøpt øl, beskjed om at den var varm.... der er for dårlig. En hadde biff som var seig. Orket ikke klage og ny ventetid. Hamburgere var ok. Det var heller ikke fullt så rart. Vi var noe irriterte.

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Gullfuglen
Anmeldt 28. juni 2023 via mobile enheter

Dette nye stedet som ligger i enden av det nye senteret i Puerto Rico må prøves. Lite og koselig sted med Veldig bra service og fantastisk mat. Kjøttet var helt nydelig.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Gan011
Anmeldt 21. mars 2023

Vi var 2 par som ble godt tatt i mot av hyggelige folk. Vi bestilte 3 ulike retter. Kjøttet var meget mørt og fint og porsjonene store nok. Det var en bitteliten helt unødvendig salatflekk på tallerkenen med kjøtt. Litt uvant for oss nordmenn å måtte bestille grønnsaker og poteter/ris ved siden av, men det gikk bra det også. Maten var nydelig og servicen upåklagelig.

Dato for besøk: mars 2023
Takk, tors479
Anmeldt 10. mars 2023 via mobile enheter

Topp service, blide og imøtekommende servitører. Kjøttet-biff og kyllingbryst var nydelig tilberedt mens poteter og salat tilbehør var dårlig. Peppersaus og ostesaus var bra. Mojo til kanaripotetene var smakløs. Potetene virka mer kokte enn saltbakte?

Dato for besøk: mars 2023
Takk, Ingrid Sand E

Reisende som så på Papi's Grill, så også på

Puerto Rico, Gran Canaria

Puerto Rico, Gran Canaria

Har du vært i Papi's Grill? Del dine erfaringer!