“Hva har skjedd her??”
Anmeldelse av Papi's Grill

Papi's Grill
Vurdert som nr. 155 av 204 Restauranter i Puerto Rico
Anmeldt 8. mars 2024 via mobile enheter

Særdeles dårlig service. Fikk servert retten uten saus, tok evigheter å få blikkontakt med servitør for å informere om problemet - etter 10-15 minutter gikk jeg selv på kjøkkenet for å hente sausen. Maten i seg selv var upåklagelig, men det nytter ikke når service ikke evner å servere komplett bestilling, slik at maten blir kald innen alt er på plass.

Hadde det vært åpningsåret til restauranten ville jeg anbefalt den, da service var god. Men nå, slik som det er, har jeg vanskelig for å anbefale denne restauranten.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Jørgen N

Anmeldt 27. februar 2024

Biff stekt til det ugjenkjennelige,skulle ha medium stekt. 5 vennepar,måtte betale alt i lag,fikk ikke splittet opp regningen. Har vært der 3 ganger i året stort sett,aldri mere,frekk betjening når man klager på maten.

Takk, Erlend J
Anmeldt 19. februar 2024

Har sittet å ventet på maten i en time nå, og får tiden til å gå ved å skrive denne anmeldelsen. Veldig surrete servitører og dårlig engelsk. Fikk feil drikke.

Takk, Gamertass
Anmeldt 12. februar 2024 via mobile enheter

Vi var 6 personer som ikke hadde reservert bord søndag kveld. De fixet bord, men sa at det ville ta 40-45 minutter å få maten. Ryddig og greit.
Maten var verdt å vente på, alle var veldig fornøyd. Nydelig grillsmak på entrecôte'n.
Avsluttet med en Taramisu som var meget god, men kunne hatt litt mer likør.
Servitøreren var proff og hyggelig, var med på spøkene og bidro til god stemning.
Vi kommer tilbake

Takk, janegil51
Anmeldt 31. januar 2024

Flott restaurant. Men skal det være litt ekstra så må det og være litt ekstra. Angus steak som var full av trevler var kald og rå inni første gangen
Klagde. Og de stelte samme biffen en gang til
Men ble bare bittelitt bedre. Pisse sure servitører siden man vågde å klage virket det som. 6 servitører på jobb og 12 bord opptatt. Men bedre mat og service på Sentret med 25 bord opptatt og 3 servitører. Men flott sted. Synd resten ikke følger opp..

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Happiness49236368138

Reisende som så på Papi's Grill, så også på

Puerto Rico, Gran Canaria

Puerto Rico, Gran Canaria

Har du vært i Papi's Grill? Del dine erfaringer!