“Ypperlig mat.”
Anmeldelse av Bandidos Steakhouse

Bandidos Steakhouse
Vurdert som nr. 62 av 217 Restauranter i Puerto Rico
Anmeldt 5. mars 2024 via mobile enheter

Vi var her 2 ganger i løpet av ferien. Fikk bord raskt begge gangene. Hyggelige og oppmerksomme servitører. Veldig gode på kjøtt. Chateaubriand var fantastisk. Indrefileten var som smør. En av de beste i Puerto Rico.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, 695birgitteh

Anmeldt 25. januar 2024 via mobile enheter

Vi var to par som koste oss på Bandidos. Alle kjøpte ribbe i barbecue saus.
Alle var veldig fornøyd og enig om at dette var en klar 5 på skalaen.
Har bestilt bord til 8 i kveld og håper på en lignende opplevelse.
Kan helt klart anbefales.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, RolfA1953
Anmeldt 31. desember 2023 via mobile enheter

Fin mat opplevelse. Fantastiske servitører, hyggelig og oppmerksom. En meget hyggelig opplevelse, vi fikk biffen stekt ved bordet. Nydelige smaker. Må oppleves

Dato for besøk: november 2023
Takk, 491eiriki
Anmeldt 18. desember 2023 via mobile enheter

Inkassørene er svært hyggelige, og de ser deg, det gjør også de andre servitørene. Unntatt en, som stadig dunker borti stolen når han passerer. Maten er blant det beste du får i Puerto Rico, og Chateaubriand er nydelig, med friske råvarer. Det som irriterer oss, og andre jeg har observert, er å vente i 30 minutter, sikkert fordi kelnerne overser deg når du ikke bestiller mer, og deretter kommer regningen plutselig. Tydelig prosjekt for å holde restauranten full, slik at flere kommer. Det ødelegger opplevelsen, men maten er fantastisk. Men man har jo ferie.

Dato for besøk: desember 2023
Takk, jonrO8866CF
Anmeldt 20. november 2023 via mobile enheter

Vi har vært på utallige resteauranter i våre 25 besøk på Gran Canaria. Dette var uten tvil vårt værste. Fruen fikk sin Cider med en gang, mens jeg måtte etterlyse min vin etter 20 min. Fra vi bestilte mat til kelnerene oppdaget at vi ikke hadde fått mat, tok det en time. Jeg er unaturlig tolmodig og hadde akkurat bestemt meg for å etterlyse maten da de plutselig så
på oss med store øyne og skjønte at vi ikke hadde fått våre bestillinger. Jeg pleier alltid å gi tips om der så er for kun en kopp kaffe, men for første gang gav jeg ikke en cent i tips. Det var ikke noe hjelp i at de skylte på
at kjøkkenet hadde feilet totalt. Dette var vårt første og definitivt siste besøk på dette stedet !!!!!!!!

Dato for besøk: november 2023
2  Takk, Harry J

Reisende som så på Bandidos Steakhouse, så også på

Puerto Rico, Gran Canaria

Puerto Rico, Gran Canaria

Har du vært i Bandidos Steakhouse? Del dine erfaringer!