“God på Fajitas, banditter på tilbehør og pris!”
Anmeldelse av Bandidos Steakhouse

Bandidos Steakhouse
Vurdert som nr. 64 av 207 Restauranter i Puerto Rico
Anmeldt 24. april 2024 via mobile enheter

Spist her flere ganger siste årene, men blir bare mer og mer skuffet.

Her må man bestille forret om man i det heletatt skal bli met. Denne gangen ble det tomatsuppe, og den samkte akkurat som Toro sin. Så ja den var god, men skuffet over å få servert noe slikt på resturante.

Det er tykke biffstykker som er vanskelig å steke. Jeg ønsker den medium, men den er gjennomstekt ytterst og helt rå og uspiselig innerst. Peppersaus har god smak, tilbehøret er kjedelig. Små posisjoner og nesten ikke pommesfrits. Det er dyrt for lite mat.

Fajitas: Veldig god, ingen ting å kommentere egentlig. Kunne vært med dip/sauser.

Spiste Creme Brule her flere ganger, noe som er min favoritt. Men den er uspiselig, alltid!

Pris: Dyrt og for lite mat.

Betjening: Hyggelig, men de er trege og glemmer deg bort, glassene er for tomme.

Kommer vi tilbake, tja. Isåfall kun fordi dronninga skal få Fajitasen sin.

Dato for besøk: april 2024
1  Takk, Getaway67444311182

Anmeldt 25. mars 2024 via mobile enheter

Meget hyggelig opplevelse.
Kjempegod mat , innbydende dandert, hyggelige betjening .
Absolutt et sted som kan anbales.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, 322arildg
Anmeldt 5. mars 2024 via mobile enheter

Vi var her 2 ganger i løpet av ferien. Fikk bord raskt begge gangene. Hyggelige og oppmerksomme servitører. Veldig gode på kjøtt. Chateaubriand var fantastisk. Indrefileten var som smør. En av de beste i Puerto Rico.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, 695birgitteh
Anmeldt 25. januar 2024 via mobile enheter

Vi var to par som koste oss på Bandidos. Alle kjøpte ribbe i barbecue saus.
Alle var veldig fornøyd og enig om at dette var en klar 5 på skalaen.
Har bestilt bord til 8 i kveld og håper på en lignende opplevelse.
Kan helt klart anbefales.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, RolfA1953
Anmeldt 31. desember 2023 via mobile enheter

Fin mat opplevelse. Fantastiske servitører, hyggelig og oppmerksom. En meget hyggelig opplevelse, vi fikk biffen stekt ved bordet. Nydelige smaker. Må oppleves

Dato for besøk: november 2023
Takk, 491eiriki

Reisende som så på Bandidos Steakhouse, så også på

Puerto Rico, Gran Canaria

Puerto Rico, Gran Canaria

Har du vært i Bandidos Steakhouse? Del dine erfaringer!