Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk!”
Anmeldelse av Rhodos Palace

Rhodos Palace
Vurdert som nr. 13 av 208 Restauranter i Puerto Rico
Prisklasse: USD 8 - USD 32
Kjøkken: Gresk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Vakker utsikt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Anbefales på det varmeste! Vi var fire par som skulle spise god mat og drikke god vin. Veldig koselig å bli tatt i mot av «mor selv» og ønsket hjertelig velkommen. Meget hyggelige ansatte, rikt utvalg av både mat og drikke.
Har spist på Rhodos Palace sikkert ti ganger, og alltid vært meget fornøyd.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, dagvidarn2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 176)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2731 av 1 176 anmeldelser

Anmeldt 2. november 2018 via mobile enheter

Besøkte denne plassen 3 dager i løpet av vår ferie i Puerto Rico (en ukes lang ferie). Like fornøyd og imponert hver gang! Dette både med tanke på maten i seg selv, men også servicen. Utrolig hyggelig betjening.
Absolutt verdt et besøk (eller flere☺️☺️).

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, jeanettehanseen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2018 via mobile enheter

Vi var fire stykker og ble overrasket over hvor god mar vi fikk. Vi bestilte fire forskjellige retter og ble enige om at dette var den beste maten vi hadde fått på fire år som vi har feriert her i Puerto Rico. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, 401perw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Her spiste vi to dager på rad - det sier en del. De var litt stresset den første dagen, men alt i alt var mat og service helt på topp!! Her fikk vi den beste lammeskulderen vi noen sinne har smakt. Utrolig mør og fantastisk god.

Dato for besøk: august 2018
Takk, KnutLS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Valgte å besøke denne restauranten på bakgrunn av anmeldelser fra TripAdvisor.
Vi ble møtt av en blid dame som virket altfor stressa. Det eneste hun sa var thank you, gracias og sorry. Hun sa til og med sorry når hun serverte maten.
2 voksne bestilte gyrostallerken. Deler av kjøttet var for mye stekt og ble tørt. Vi bestilte 1 flaske husets vin. Denne var åpnet da den kom til bordet og flasken fremstod som «slitt». Vi fikk følelsen av at den var fylt opp flere ganger med en annen vin.
Hadde med 2 barn på 4 og 6.
4-åringen bestilte hamburger og var fornøyd med den, men den var litt for lite stekt. Plus for å ha blandet inn grønnsaker i burgeren.
6 åringen ønsket gyros fra barnemenyen. Servitrisen spør om han vil ha i pita eller tallerken. Han svarer tallerken. Vi tok da som en selvfølge at han fikk barnemeny med tanke på hans alder. Han fikk derimot en voksen porsjon og prisen var da deretter. Brusen hans kom da også i tillegg.
Totalopplevelsen for oss var en skuffelse.

Dato for besøk: august 2018
Takk, fluanel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Rhodos Palace, så også på

Puerto Rico, Gran Canaria
Puerto Rico, Gran Canaria
 
Puerto Rico, Gran Canaria
 

Har du vært i Rhodos Palace? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din