Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat som alltid”
Anmeldelse av Rhodos Palace

Rhodos Palace
Vurdert som nr. 13 av 208 Restauranter i Puerto Rico
Prisklasse: USD 8 - USD 32
Kjøkken: Gresk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Vakker utsikt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Denne greske reatauranten blir alltid besøkt av oss når vi er på disse kanter. God mat og flott service. Moussakaen må prøves...utrolig god

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, 444evah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 176)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2529 av 1 176 anmeldelser

Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Har vært på mange turer til Hellas, men kan gjerne si at Rhodos Palace på GC er bedre enn den jevne restaurant på Kreta.

Dato for besøk: november 2018
Takk, tbhaugen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Anbefales på det varmeste! Vi var fire par som skulle spise god mat og drikke god vin. Veldig koselig å bli tatt i mot av «mor selv» og ønsket hjertelig velkommen. Meget hyggelige ansatte, rikt utvalg av både mat og drikke.
Har spist på Rhodos Palace sikkert ti ganger, og alltid vært meget fornøyd.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, dagvidarn2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. november 2018 via mobile enheter

Besøkte denne plassen 3 dager i løpet av vår ferie i Puerto Rico (en ukes lang ferie). Like fornøyd og imponert hver gang! Dette både med tanke på maten i seg selv, men også servicen. Utrolig hyggelig betjening.
Absolutt verdt et besøk (eller flere☺️☺️).

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, jeanettehanseen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2018 via mobile enheter

Vi var fire stykker og ble overrasket over hvor god mar vi fikk. Vi bestilte fire forskjellige retter og ble enige om at dette var den beste maten vi hadde fått på fire år som vi har feriert her i Puerto Rico. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, 401perw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Rhodos Palace, så også på

Puerto Rico, Gran Canaria
Puerto Rico, Gran Canaria
 
Puerto Rico, Gran Canaria
 

Har du vært i Rhodos Palace? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din