Du vet når du har vært noen dager i Puerto Rico og begynner å bli ganske lei av de samme menyene, de samme rettene og de samme plagsomme innkasterne?
Da er det gresk mat kroppen din trenger, og da er denne restauranten verdt et besøk.
Det har blitt en liten tradisjon å besøke denne restauranten minst en gang for hver gang vi er i Puerto Rico, og det er ikke uten grunn.
Her får man servert autentisk gresk mat til hyggelige priser.
Like hyggelig og varm er betjeningen, som følger bordet ditt jevnlig opp og har alltid et smil rundt munnen.
Det er også en ekstra trygghetsfølelse at innehaveren faktisk er av gresk opprinnelse.
Vi velger nesten alltid en form for forrett. For er det noe som får smaksløkene til å våkne etter noen dager med typisk sydenmat, så er det litt fetaost og oliven m.m.
Til hovedrett favoriserer i alle fall jeg "Rhodos platter", hvor man får servert litt av alt. Kjøttbollene er en klar favoritt i den retten.
Til dessert anbefaler jeg den hjemmelagde tiramisuen sammen med en god kopp kaffe.
Den kan være en ide å komme i god tid da restauranten har en tendens til å fylles med sultne besøkende.