“Hyggelig betjening”

Kjøkken: Gresk, Internasjonalt
God for: Vakker utsikt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

Besøkt restauranten et par ganger før. Veldig hyggelig betjening. Bestilte carbonara og kylling stuffed med ost og spinat. Ok carbonara, mens kyllingretten var litt smakløs. God bakt potet.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, 988dagt

Anmeldt 10. januar 2019 via mobile enheter

Veldig god gresk mat, kan varmt anbefales for alle som vil ha noe litt annerledes. Hyggelige ansatte som gjorde en god jobb. Ligger i 2. etg. med fin utsikt over havna og havet.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, bergfridk
Anmeldt 1. januar 2019 via mobile enheter

Så glad vi fant denne restauranten, her ble vi og fikk prøvd mange retter, alt var nydelig. Super service 👍Παρά πολύ καλό και όλα πολύ νόστιμο.

Takk, jorunnbg
Anmeldt 1. januar 2019 via mobile enheter

Du vet når du har vært noen dager i Puerto Rico og begynner å bli ganske lei av de samme menyene, de samme rettene og de samme plagsomme innkasterne?

Da er det gresk mat kroppen din trenger, og da er denne restauranten verdt et besøk.

Det har blitt en liten tradisjon å besøke denne restauranten minst en gang for hver gang vi er i Puerto Rico, og det er ikke uten grunn.

Her får man servert autentisk gresk mat til hyggelige priser.
Like hyggelig og varm er betjeningen, som følger bordet ditt jevnlig opp og har alltid et smil rundt munnen.
Det er også en ekstra trygghetsfølelse at innehaveren faktisk er av gresk opprinnelse.

Vi velger nesten alltid en form for forrett. For er det noe som får smaksløkene til å våkne etter noen dager med typisk sydenmat, så er det litt fetaost og oliven m.m.

Til hovedrett favoriserer i alle fall jeg "Rhodos platter", hvor man får servert litt av alt. Kjøttbollene er en klar favoritt i den retten.

Til dessert anbefaler jeg den hjemmelagde tiramisuen sammen med en god kopp kaffe.

Den kan være en ide å komme i god tid da restauranten har en tendens til å fylles med sultne besøkende.

2  Takk, Claus R
Anmeldt 16. desember 2018 via mobile enheter

Vi er 5 reisene som fant denne restaurangen på Tripadvisor. Utrolig god opplevelse av greske retter igjen. Hyggelig betjening og service. Kan anbefales om man drar til Puerto Rico

1  Takk, 628emilv

Reisende som så på Rhodos Palace, så også på

Puerto Rico, Gran Canaria

Har du vært i Rhodos Palace? Del dine erfaringer!