Vi var en gjeng på 18 stk som hadde bestilt bord. Vi «fikk» velkomstdrink da vi kom. Et flott sted med grei mat. Måtte spørre mange ganger før vi fikk vann til rødvinen. Den mannlige kelneren smilte ikke en gang, han virket stresset, sliten og utilpass. Ikke var han hyggelig heller, glefset til oss da vi spurte om noe, sa: jeg har bare to hender! Vi ble overrasket over denne dårlige oppførselen.
De som spiste tapas tok det lang tid med, mange retter, noen var gode andre ikke så bra sa de, men det så veldig bra ut. Kelneren presenterte ikke rettene (21stk) før dette ble etterspurt.
Det var feil på flere av regningene deriblant vår. Velkomstdrink var på regningen, uten at det ble opplyst om dette i forkant, samt brødet som de satt på bordet ..som en selvfølge!
Dyrt sted og kelner sier ikke takk når han får betalt for maten.. kelner strekker seg flere ganger over bordet/gjestene da han tydeligvis ikke orker å gå rundt.
Vi var en herlig gjeng som koste oss tross dårlig service, og vi kommer ikke igjen detsverre 👎