Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Anbefaler en kveld med Kelly

Eneste stedet med god musikk i PR di kveldene kelly synger 🤘 Han er en topp enterteiner 👍 Må... les mer

Anmeldt 15. mai 2023
FarAway155892
,
Haugesund, Norge
via mobile enheter
Shamrock rocker!

Super plass med god underholdning og god service. Kelly Marlov rocker og lager skikkelig liv! Et... les mer

Anmeldt 15. mars 2023
Frank Albert F
via mobile enheter
Les alle 476 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Gran Canaria
Gran Canaria Buggy Tours
701 anmeldelser
fra kr 777,74
Mer informasjon
fra kr 514,50
Mer informasjon
fra kr 478,61
Mer informasjon
fra kr 179,48
Mer informasjon
Anmeldelser (476)
Filtrer anmeldelser
476 resultater
Vurdering fra reisende
385
61
11
12
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
385
61
11
12
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 476 anmeldelser
Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

En vanvittig morsom kveld , Kelly Marlow rocker !!! Liker du god stemning og rock’n roll, så bare må du !!

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, Kjell Arne J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Flott bar med en av de beste artistene jeg har sett på lenge, Kelly Marlow! Makan til stemme og innlevelse. Får med seg hele publikum på en reise gjennom store variasjoner innen rock. Du greier bare ikke sitte stille. Bør oppleves. Du blir garantert i godt humør av denne sjarmøren 🙂

Dato for opplevelse: oktober 2018
1  Takk, Gunn Eva Ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Har hatt 10 dager i Puerto Rico hvor mange av kveldene ble brukt på Shamrock bar, en hyggelig plass med hyggelige ansatte som sørger for at du alltid får noe å drikke raskt til en god pris.
Vi var å hørte på kelly marlow 3 ganger, og det er helt vilt. Bedre entertainer skal du lete lenge etter!

Stemmen hans er helt sinnsyk bra, og det fins ikke en bedre vokalist på pub i hele verden. Et vannvittig register og låter med god trøkk i.
Han er også en utrolig fin fyr som hilser på publikum før og etter show, og sørger for at alle koser seg, spesielt barn.
Sammen med en utrolig dyktig trommis er dette et show du vil og bør se igjen og igjen.

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, norwegianguy2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2018 via mobile enheter

Var innom dette stedet og hørte på rocke-show med Kelly Marlow. Han var en energibombe og skapte god stemning med sin klassiske rock-roll! Eneste minuset er at stedet ikke tar kort.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, egoksc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. desember 2017

Må innom Shamrock noen ganger under oppholdet, koselig plass med meget god stemning og allsang, Gode musikere og gode drinker.

Dato for opplevelse: desember 2017
Takk, BjR1956
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser