“Herlig liten plass”
Anmeldelse av Sushi Crazy

Sushi Crazy
Vurdert som nr. 2 av 215 Restauranter i Puerto Rico
Anmeldt 25. juli 2022 via mobile enheter

Elsket det🤩🤩 nydelig mat, hyggelig betjening som fikk presset oss 6 inn uten reservasjon. (Kan være lurt å bestille bord)

1  Takk, Mokri78
Sushi Crazy Puerto Rico, Otro på Sushi Crazy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2022

Tusen takk Mona for din mening, vi er glade for at du likte maten og vi beklager at vi ikke kunne servere deg så godt som vi ønsker. Sushi Crazy-teamet takker for at du besøker oss, og vi vil gjerne ønske deg velkommen igjen 👍🏼👍🏼🍣🍣🍣🤗

Anmeldt 27. mars 2022 via mobile enheter

Fantastisk bra mat,
Prøvde steam buns, gyōza, nudler og forskjellig sushi.
Til tross for litt spesiell beliggenhet var det et kult sted med god service, rent og pent og veldig populært!
Sjeldent spist bedre asiatisk 👌

Dato for besøk: mars 2022
1  Takk, smaisken
Sushi Crazy Puerto Rico, Otro på Sushi Crazy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. mars 2022

Tack så mycket, vi är mycket nöjda med den bedömning du gör av vår mat, mottagen service samt renlighet, även om läget inte är det bästa.
Crazy sushi-teamet uppskattar besöket, rekommendation till andra kunder och vi hoppas att vi ses igen 👍🏼👍🏼🍣🍣🍣

Anmeldt 7. desember 2021 via mobile enheter

Veldig god mat, opplevde lokalet som rent og pent og hyggelige servitører. Ingen irriterende fyr som prøvde å dra til seg kunder. Alt i alt fornøyde!

Dato for besøk: desember 2021
2  Takk, Anna G
Sushi Crazy, Otro på Sushi Crazy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. desember 2021

Muchas gracias Anna, nos alegramos se arriesgará a visitarnos y que la experiencia les gustara tanto con la comida como con el servicio recibido y que no sé sintieran molestos por nadie para obligarlos a entrar.
El equipo de Sushi Crazy les agt la visita y la recomendación para otros clientes.
Esperamos volver a verles si es posible y sino les deseamos unas felices fiestas de Navidad.
Tusen takk 🍣🍣🍣🍣🎄🎄🎅🎅

Anmeldt 20. november 2021 via mobile enheter

Vi kom på "oppfordring" fra Tripadvisor. Lokaliteten inne på kjøpesenteret er ikke ypperlig, men sånn er det visst med de fleste restaurantene i Puerto Rico. Vi bestilte reke-dumplings til forrett. Det var sju veldig smakfulle biter. Til hovedretten prøvde vi tre ulike sushiretter, og alle smakte fortreffelig, og var fint smakfullt presentert. Betjeningen var hyggelig og tilstedeværende, og vi kommer gjerne tilbake hvis vi får tid. Anbefales!

Dato for besøk: november 2021
1  Takk, 492egill
Sushi Crazy, Otro på Sushi Crazy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2021

Muchas gracias Egill por visitarnos y por la opinión de la experiencia que han tenido con nosotros, nos alegra que les gustara la comida y el servicio recibido.
El equipo de Sushi Crazy les desea que disfruten de las vacaciones y si les apetece y tienen tiempo les esperamos nuevamente, 👍👍🤗🤗✔️🍣🍣🍣🍣

Anmeldt 5. november 2021 via mobile enheter

Fantastisk god sushi og nydelig dumplings og god vin ( spør kelneren, de har veldig god vin som ikke står i menyen). Veldig hyggelig og serviceminded betjening! Anbefales!

Dato for besøk: november 2021
1  Takk, annemargretheh2019
Sushi Crazy, Otro på Sushi Crazy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2021

Muchas gracias Anne, nos alegramos que la exñet que han tenido con nosotros tanto con la comida como la bebida (vino) y el servicio haya sido de vuestro agrado.
El equipo de Sushi Crazy les agradece la visita que nos han realizado y que nos recomienden para otros clientes. 👌👌🍷🍷
Un Saludo

Reisende som så på Sushi Crazy, så også på

Puerto Rico, Gran Canaria

Puerto Rico, Gran Canaria

Har du vært i Sushi Crazy? Del dine erfaringer!