Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Spirit Of The Sea på
Anmeldt 23. januar 2013

Det er alltid fint å få en tur på vannet i strålende vær.
Jeg hadde store forventninger til delfinene, og det ble en nedtur pga forestillinger jeg hadde om "lykkelige og hoppende grå delfiner" .
Vi så noen hvite konturer under vann, noen ganger noen grå finner som så vidt brøt vannet. Delfinene så ut til å skygge unna området rundt båten, så det var lite en så av delfinene.
Men som nevnt- noen fine timer på vannet med skipperen som guide der vi fikk med oss en del av kystlinjen og flere feriesteder.

Dato for opplevelse: januar 2013
1  Takk, Karin A
Anmeldt 2. september 2012

Det var en fantastisk tur vejret var godt og vi så en masse delpfiner....vi tager helt sikker en tur mere næste gang....

Dato for opplevelse: mars 2012
Takk, Mike c
Anmeldt 11. august 2012

Fikk sett mange delfiner og hvaler så vel verdt turen.
Tepper hvis noen fryser ombord og hyggelige folk som jobber der.

Dato for opplevelse: april 2012
Takk, Mats F
Anmeldt 23. april 2012

Flott båttur, anbefales, men ta med lit ekstra med klær

Dato for opplevelse: desember 2011
2  Takk, Guri W
Anmeldt 4. mars 2012

Ingen delfiner eller hvaler å se. Mat utgått på dato og turen var lang og kald

Dato for opplevelse: april 2011
Takk, Toememro